- 6,453
- 4,186
- 113
Şu kafa yapısına nasıl geldin cidden merak ediyorum her telden çalıyosun maşallahSamınıyet kurmaya calısma gundem yogun
Şu kafa yapısına nasıl geldin cidden merak ediyorum her telden çalıyosun maşallahSamınıyet kurmaya calısma gundem yogun
Komik olmayan kelime yok ki salihe dolandırıcılık iftirası atılmış ve salih gerçekten dolandırıcıymış herhalde beynim error verdi izliyorum halen bakalım sonuç neymişNeyi komik kral
Hayır ramazana diyorSanami diyor o lafları
Normali bu diyorum sana kaç zamandır tanırımDaha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.
Eğer şayet ki Multi değilse ve kişiliği buysa Allah yanındakilere sabırlar versin yanında birisi ölse niye öldün kalk rolling kaçıyor der 🤣🤣
İyilik yapmak yasaktır 1. Kural
Betbox500 havale yatırım yapılacak sağlam site var mı son parayı kaybedip yatayım
🤣 1 hakkın var dedi bana da. Ben de eyvallah başkanım dedimBaşkanım benim adımı değiştirmiyor ya Hüsnü çoban yapar mısın dedim hakkın yok diyor
olm sizin kullanıcı adına noldu testo taylan olmuşsunDaha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.
Eğer şayet ki Multi değilse ve kişiliği buysa Allah yanındakilere sabırlar versin yanında birisi ölse niye öldün kalk rolling kaçıyor der 🤣🤣
Valla kafa yapısı çok değişik torbacısı fare zehri veriyor galiba adam her telden çalıyor 🤣🤣Daha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.
Yok be moruk koparma falan yok. Olsa derimKaç kopardın doğru söyle
Söz aramızda kimseye söylemicem
O zaman oksijen veren ağacın yaprağını diyorum başka birşey demiyorum 🤣🤣Normali bu diyorum sana kaç zamandır tanırım![]()
Sen komik olarak görüyorsun ben ise insanlık denen kavramin bittiğini düşünüyorum artikKomik olmayan kelime yok ki salihe dolandırıcılık iftirası atılmış ve salih gerçekten dolandırıcıymış herhalde beynim error verdi izliyorum halen bakalım sonuç neymiş
Kanka kimseyle kötü olmamaya çalışıyor ki yolundan olmasın.Valla kafa yapısı çok değişik torbacısı fare zehri veriyor galiba adam her telden çalıyor 🤣🤣
Gerçekten dolandırıcıymış mı? La buSen komik olarak görüyorsun ben ise insanlık denen kavramin bittiğini düşünüyorum artik
Kim ne diyor lan bana görmedimHayır ramazana diyor
Üsküdar dayım hissetmedimdeprem oldu
ist avcılardayım