Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Daha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.
Eğer şayet ki Multi değilse ve kişiliği buysa Allah yanındakilere sabırlar versin yanında birisi ölse niye öldün kalk rolling kaçıyor der 🤣🤣
Normali bu diyorum sana kaç zamandır tanırım :D

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,582
22,419
113
Daha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.
Eğer şayet ki Multi değilse ve kişiliği buysa Allah yanındakilere sabırlar versin yanında birisi ölse niye öldün kalk rolling kaçıyor der 🤣🤣
olm sizin kullanıcı adına noldu testo taylan olmuşsun

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,453
4,186
113
Valla kafa yapısı çok değişik torbacısı fare zehri veriyor galiba adam her telden çalıyor 🤣🤣

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,735
42,199
113
Komik olmayan kelime yok ki salihe dolandırıcılık iftirası atılmış ve salih gerçekten dolandırıcıymış herhalde beynim error verdi izliyorum halen bakalım sonuç neymiş
Sen komik olarak görüyorsun ben ise insanlık denen kavramin bittiğini düşünüyorum artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...