Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,143
11,386
113
Geçmiş olsun kanka da helal edilecek bı durumun yoktu ki o konuda ben haklıyım ama bende ediyom helal
Sen biraz alkolü fazla kaçırıyon ondan bence dostum zira haklı olacak bir tarafın yoktu. Verdiğim parayla rolling acmayip tekrar para istedin bende tekrar borç olarak attım. Sonra günlerce cevap yazmadın. Ama ağzımdan yine de kötü bir kelime cikmadi. Neyse geçmiş mevzular karıştırmayalım

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Bak yazıyorul buraya adam paralancak herkes gene kanka olcak onla forumda cok gorduk bunları
Yok cidden bu konuda haklısın şu an kimsenin adı üzerinden değil genel söylüyorum ver yansın edip diğer gün hiçbir şey yokmuş gibi davranan çok var duruş sergileyemeyen o bence tokatçılıktan daha rezil bir durum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,691
34,475
113
@Northe en basıtınden @Proletarya bu konuya gelıp veryansın edıyordu kımse bana guzellıl yapmıyor dıye bak bakslım adamın sımdı yatırımlarına paşa olmus

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,587
113
7k 50k dan büyüktür. Tekelali kalk büyüğün geldi
Iste sevdiğin adam tarafından bu şekilde mağdur olduktan sonra sadece maddi boyut değil ki insanlara zerrece güvenin kalmıyor artık biz burda eger yazıp ciziyorsak salihi sevdiğimiz içindi bu adam bunu nasıl yaptı inanamıyorum

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Sen biraz alkolü fazla kaçırıyon ondan bence dostum zira haklı olacak bir tarafın yoktu. Verdiğim parayla rolling acmayip tekrar para istedin bende tekrar borç olarak attım. Sonra günlerce cevap yazmadın. Ama ağzımdan yine de kötü bir kelime cikmadi. Neyse geçmiş mevzular karıştırmayalım
Roll aç demedin ki diyom ya 200tl istiyosan attirim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,154
22,487
113
Benım demek ıstedıgım buraya hemen yazıyolar adam gıttı vah vah dıye kardesım adam kacmaz verır paranızı tersoya dusmustur hemen dolandırıcı damgası 2 gub sonra atamda atam kankam dıyorlsr
Sen aptal misin birader. Benim sabrımı zorlama. Verir vermez bu saatten sonra önemi kalmıyor. Ben o adamın işi görülsün diye başkasından almışım. Bana yarın veririm yeter ki bul demiş. Bende yarın değil ben cumaya kadar aldım cuma hallet yeter demişim. Sabah yazmışım halledecek misin diye ona göre önlem alayim. Yok kesin halledecem demiş. Akşam olmuş iban at 1-2 saate hesabında demiş. Zamanı gelince telefonu kapatmış. Yazmayip ne yapayım la. Tekele 50 k kaptırdım ben ama Kendi paramdi. 6 ay kimsenin haberi olmadı. Geldi burda abuk sabuk konuştu diye ben ifşa ettim. Söz konusu insanı yarı yolda bırakmak. Para değil. Yoksa sabah söyleseydi hallederdim ben iyi kötü

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,691
34,475
113
Sen aptal misin birader. Benim sabrımı zorlama. Verir vermez bu saatten sonra önemi kalmıyor. Ben o adamın işi görülsün diye başkasından almışım. Bana yarın veririm yeter ki bul demiş. Bende yarın değil ben cumaya kadar aldım cuma hallet yeter demişim. Sabah yazmışım halledecek misin diye ona göre önlem alayim. Yok kesin halledecem demiş. Akşam olmuş iban at 1-2 saate hesabında demiş. Zamanı gelince telefonu kapatmış. Yazmayip ne yapayım la. Tekele 50 k kaptırdım ben ama Kendi paramdi. 6 ay kimsenin haberi olmadı. Geldi burda abuk sabuk konuştu diye ben ifşa ettim. Söz konusu insanı yarı yolda bırakmak. Para değil. Yoksa sabah söyleseydi hallederdim ben iyi kötü
O konuda haklısın yoksa yok demelıydı

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Peki forumdan tanıdigin bı elaman için neden reeldeki bi elemandan borç aliyon yok demek çok mu zordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...