- 3,143
- 4,034
- 113
3 kere oyuna aldı bende anlamadım ilk defa verdi bu kadar JoJo normalde 100 u gecmiyordu. SansDoğrudur ben jojoya arada atıyorum para 300 500 de mata bayadır yok. O fortune rezalet bi oyun nasıl ödedi 18k
3 kere oyuna aldı bende anlamadım ilk defa verdi bu kadar JoJo normalde 100 u gecmiyordu. SansDoğrudur ben jojoya arada atıyorum para 300 500 de mata bayadır yok. O fortune rezalet bi oyun nasıl ödedi 18k
İyi bari kanka sevindimSağolsun mlrb gibi dostlarımız olduktan sonra sırtımiz yere gelir mi bizim. Mlrb sağolsun çözdüm
ironi yapıyor patladıİyi bari kanka sevindim
Tebrikler. Ben o oyunu deniyim dedim geçen berbattı direkt eritti. 2 sefer de kodunu almıştım 10 lira 20 lira ödemişti3 kere oyuna aldı bende anlamadım ilk defa verdi bu kadar JoJo normalde 100 u gecmiyordu. Sans
Vereceği zaman oyunun ne oldugunun hiç bir önemi yok yeterki istesin veriyor bol şans3 kere oyuna aldı bende anlamadım ilk defa verdi bu kadar JoJo normalde 100 u gecmiyordu. Sans
Biliyorum ben şaşırmadımironi yapıyor patladı
@Northe arasınKanka dassak geçiyorum. Bu saate nasıl cozeyim. Adam cevap vermiyor ki
Biliyordum şaşırmadım ödemek istemiş olsaydı parça parça 200-300-500 öderdi en azından durumu izah ederdi geçmiş olsun kimseye güvenmemeyi öğrendik artık.Kanka dassak geçiyorum. Bu saate nasıl cozeyim. Adam cevap vermiyor ki
Şu an vahiy inse ulaşamaz ona
Şans parası harici alışverişe girmemek gerek. Hele bu miktarlar çok fazlaBiliyordum şaşırmadım ödemek istemiş olsaydı parça parça 200-300-500 öderdi en azından durumu izah ederdi geçmiş olsun kimseye güvenmemeyi öğrendik artık.
olm en çok sen eğleniyon lan bu forumda
Şanlı intere bak 5 dakıkada 0-2den 3-2Belki başkası da yazmış aynı yazıyı ne belli 🤣
vermiyor vermedi dimiGWQHFJNMC mat
Gece oldu ağlıyorumHoca bi dur cuma dedik diye geceden yazmışsın bı öğlen falan olsun
😀😀 Buradayım bu kahve yapayım da gelirim.@sseyhan süre dolsun joker alacağız hazirla kendini 🤣
Yok aga yok asla vermiyo 5dkdır sapmlıyorumvermiyor vermedi dimi
Kod sandım caps lock kapat puhahÇILDIRIYORUM KLAVYEYİ KIRICAM KAFA MAÇIMDI GOLLER AKTI