Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Vay be 30 levele kasıp manner puan biriktirip civciv patlatırdık 2006-2008 arası bir kare duygulandım ha lavuğun tekide tw çeker tüm partiyi yatırırdı hakkat doğru 😂
Senin fotoyu alıntı yapıyorum olmuyor @sseyhan

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Adamlar towna kadar çekerdi trolu
Allah affetsin bir gün beramusta oynuyorum bir abinin charı var o ara edana serveri yeni açıldı bizim p.c arkadaş gece bizim eve geldi kanka dedi yeni server açılmış gel bu charı soyalım orda GB alalım upragrade yapalım la ayıp olur dedim sonuç malûm tüm charı komple edanada 4 GB karşılığı soymuştuk , ordada +8 cleaver basıp 10 GB ye satıp koşa koşa internet kafeye nakite çevirmeye gitmiştik dışarıda yoğun bir tipi yerde 20 cm kar çok kansızdık çok 😂

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,299
4,609
113
Allah affetsin bir gün beramusta oynuyorum bir abinin charı var o ara edana serveri yeni açıldı bizim p.c arkadaş gece bizim eve geldi kanka dedi yeni server açılmış gel bu charı soyalım orda GB alalım upragrade yapalım la ayıp olur dedim sonuç malûm tüm charı komple edanada 4 GB karşılığı soymuştuk , ordada +8 cleaver basıp 10 GB ye satıp koşa koşa internet kafeye nakite çevirmeye gitmiştik dışarıda yoğun bir tipi yerde 20 cm kar çok kansızdık çok 😂
O zamanlar char soymak kolaydı bir de 😁😁😁
Bu kadar doğrulama önlem yoktu

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
O zamanlar char soymak kolaydı bir de 😁😁😁
Bu kadar doğrulama önlem yoktu
Adam lvl kas diye charı bana vermiş 40 gblik itemi 4 gbye edanada takas ettik düşün , adam ertesi gün yana döne msnden bana yazıyor chara ne oldu diye nolmuş dedim bende sana soruyorum dedi , soyulmuş Allah Allah abi falan filan işin içinden sıyrıldım 10 GB o zaman edanada şimdinin parasıyla 30 bin falandı güzel para kaldırmıştik

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Adam lvl kas diye charı bana vermiş 40 gblik itemi 4 gbye edanada takas ettik düşün , adam ertesi gün yana döne msnden bana yazıyor chara ne oldu diye nolmuş dedim bende sana soruyorum dedi , soyulmuş Allah Allah abi falan filan işin içinden sıyrıldım 10 GB o zaman edanada şimdinin parasıyla 30 bin falandı güzel para kaldırmıştik
Gözünüzü kan bürümüş. Allah ıslah etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...