- 30,260
- 30,274
- 113
Sana sormadım ki 2 kişi konuşuyoruz burdaO maç değil
Sana sormadım ki 2 kişi konuşuyoruz burdaO maç değil
Mac p.tesiye ertelenmis instagram sayfasini buldum takımın ceviri yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920497
Salih işte kıçından uydurup maçı 0-1 bitirdiMac p.tesiye ertelenmis instagram sayfasini buldum takımın ceviri yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920497
Günaydın edwardcanGünaydın losers ailesi
günaydınGünaydın losers ailesi
GünaydınGünaydın losers ailesi
ertelenmiş bu maçBu değil ya ertelendi büyük ihtimalle kodumun maçı
Mat vermedi dedim ya dog house vermiş bak sendeGünaydın edwardcan
Baktım vermemişMat vermedi dedim ya dog house vermiş bak sende
Catrixjojo kod hangi oyunda geçerliydi
eywCatrix
Eyvallah kankaMac p.tesiye ertelenmis instagram sayfasini buldum takımın ceviri yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920497
7k icin beni de ariyolar ben kartın borcu bitti sandiydim bankada gozukmuyodu devretmisler borcu yeni haberimiz olduKuveyttürkten 114k icralık olmuşuz 5 kuruş ödeyemedik şunlara 6 aydır 30k fazladan ödenecek şimdi oooof of
7k ile 114k bir mi ula. Benim eve zarf gelmiş peder gördü o kötü oldu7k icin beni de ariyolar ben kartın borcu bitti sandiydim bankada gozukmuyodu devretmisler borcu yeni haberimiz oldu
Bir değil de benimde bı miktar 7k dışında borç var bakalım nasıl halletcez7k ile 114k bir mi ula. Benim eve zarf gelmiş peder gördü o kötü oldu
Allah kolaylık versin bize moruk ne diyimBir değil de benimde bı miktar 7k dışında borç var bakalım nasıl halletcez