- 13,456
- 14,512
- 113
Benim charım yokkiii ben fakir elimde +8 cleaver varProfil foton değişmiş shell setten krowaz'a geçmişsin kardeş vurgun yapmışsın
Benim charım yokkiii ben fakir elimde +8 cleaver varProfil foton değişmiş shell setten krowaz'a geçmişsin kardeş vurgun yapmışsın
yok yok +8 maul kardeşimBenim charım yokkiii ben fakir elimde +8 cleaver var
Pazar charini silkele 15 k çıkarBenim charım yokkiii ben fakir elimde +8 cleaver var
yok yok +8 maul kardeşim
Nerden bildin gizli kamera mı var 😂Pazar charini silkele 15 k çıkar
0-1Su aq maçının akıbetini nerden öğrenebiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 920462
Adamlar towna kadar çekerdi troluVay be 30 levele kasıp manner puan biriktirip civciv patlatırdık 2006-2008 arası bir kare duygulandım ha lavuğun tekide tw çeker tüm partiyi yatırırdı hakkat doğru 😂
Senin fotoyu alıntı yapıyorum olmuyor @sseyhan
Allah affetsin bir gün beramusta oynuyorum bir abinin charı var o ara edana serveri yeni açıldı bizim p.c arkadaş gece bizim eve geldi kanka dedi yeni server açılmış gel bu charı soyalım orda GB alalım upragrade yapalım la ayıp olur dedim sonuç malûm tüm charı komple edanada 4 GB karşılığı soymuştuk , ordada +8 cleaver basıp 10 GB ye satıp koşa koşa internet kafeye nakite çevirmeye gitmiştik dışarıda yoğun bir tipi yerde 20 cm kar çok kansızdık çok 😂Adamlar towna kadar çekerdi trolu
O zamanlar char soymak kolaydı bir de 😁😁😁Allah affetsin bir gün beramusta oynuyorum bir abinin charı var o ara edana serveri yeni açıldı bizim p.c arkadaş gece bizim eve geldi kanka dedi yeni server açılmış gel bu charı soyalım orda GB alalım upragrade yapalım la ayıp olur dedim sonuç malûm tüm charı komple edanada 4 GB karşılığı soymuştuk , ordada +8 cleaver basıp 10 GB ye satıp koşa koşa internet kafeye nakite çevirmeye gitmiştik dışarıda yoğun bir tipi yerde 20 cm kar çok kansızdık çok 😂
Adam lvl kas diye charı bana vermiş 40 gblik itemi 4 gbye edanada takas ettik düşün , adam ertesi gün yana döne msnden bana yazıyor chara ne oldu diye nolmuş dedim bende sana soruyorum dedi , soyulmuş Allah Allah abi falan filan işin içinden sıyrıldım 10 GB o zaman edanada şimdinin parasıyla 30 bin falandı güzel para kaldırmıştikO zamanlar char soymak kolaydı bir de 😁😁😁
Bu kadar doğrulama önlem yoktu
Gözünüzü kan bürümüş. Allah ıslah etsinAdam lvl kas diye charı bana vermiş 40 gblik itemi 4 gbye edanada takas ettik düşün , adam ertesi gün yana döne msnden bana yazıyor chara ne oldu diye nolmuş dedim bende sana soruyorum dedi , soyulmuş Allah Allah abi falan filan işin içinden sıyrıldım 10 GB o zaman edanada şimdinin parasıyla 30 bin falandı güzel para kaldırmıştik
En son orada dolandırdım o gün bugündür hep dolandırıldım 🤣Gözünüzü kan bürümüş. Allah ıslah etsin
Kontenjan musait mı şu an ?En son orada dolandırdım o gün bugündür hep dolandırıldım 🤣
Sürekli çalıştığım birisi var daha hedefe ulaşamamış ulaşınca yer açılacak haber ederim 🤣Kontenjan musait mı şu an ?
Sürekli çalıştığım birisi var daha hedefe ulaşamamış ulaşınca yer açılacak haber ederim 🤣
[/QUOTE
O kadar vaktim yok. Acil kontenjan lazim