- 23,818
- 14,586
- 113
2 zara yaparsın yine kasanı sen reşatım. Ana parayı 1k yaptım bekleyen kupon tutarsa 5k çekecem 1i senin4 gün önceydi para vardı sorun olmadı. Kızıp orjinale 5 atip 18 çekmiştim. Ama şu an büyük sorun
2 zara yaparsın yine kasanı sen reşatım. Ana parayı 1k yaptım bekleyen kupon tutarsa 5k çekecem 1i senin4 gün önceydi para vardı sorun olmadı. Kızıp orjinale 5 atip 18 çekmiştim. Ama şu an büyük sorun
Bol şanslar Ahmedim. Yağşi günde yar yağşidir, Yaman günde yetiş gardas2 zara yaparsın yine kasanı sen reşatım. Ana parayı 1k yaptım bekleyen kupon tutarsa 5k çekecem 1i senin
Kupon gelirse haber edersin Ahmedim. Ben Ertuğrul Doğan ile toplantıdayım2 zara yaparsın yine kasanı sen reşatım. Ana parayı 1k yaptım bekleyen kupon tutarsa 5k çekecem 1i senin
Yok valla koddanda umudu kestim öyle bış boş video izliyom@Northe kod peşinde
Oulai alıp gelecekKupon gelirse haber edersin Ahmedim. Ben Ertuğrul Doğan ile toplantıdayım
Anlasamadik. Yol parasi gönderin de döneyim mahsur kaldım burdaOulai alıp gelecek
virus konusundamıAdam 200 k yatırım yapmış ödül ıcın en büyük odul 50 k onunda çıkıp çıkmayacağı garanti değil 🤣
Icerdede sana teyzelık yaptırırlar yapmaSelamlar atm'de emeklisini çeken teyze soymaya gidiyorum kuru sıkıyla gelen var mı dostlar
Seni çalıştırıyorduk sende gitmiyon artık rezidanslara mecbur kaldık meto
Adana Demir 2 gol atar mı bugün abavdvzgsaSelamlar atm'de emeklisini çeken teyze soymaya gidiyorum kuru sıkıyla gelen var mı dostlar
Zor murat sancak takımımızın ağzına sıçtı gittiAdana Demir 2 gol atar mı bugün abavdvzgsa
Bonus ceviriyom da salladım basket gelmiş kombinesi Adana 2-3 gol 4.50 oranZor murat sancak takımımızın ağzına sıçtı gitti
Bekle senin için stada gidiyorum 30 dk mesafede stad desteğe mavi şimşekler ooleyyBonus ceviriyom da salladım basket gelmiş kombinesi Adana 2-3 gol 4.50 oran