Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,193
8,036
113
Vermiyor doktor vermiyor ne jojo ne mat 30 40 lira para için uğraşmaya bile değmiyor 100 defa aldim bu kodları daha 200 lira bile vermedi oyunlar
Arada ödüyor ya. Jojo 2.5k mat 1k çektim. Ortalama 3 4 seferde bir ödüyor. Aldığın oyun da önemli tâbi. Mesela la santa mı ne var onu almıcan

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,810
34,579
113
Allah'ı unutan ve Allah'ın da onlara kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın. İşte onlar, yoldan çıkmış olanlar onlardır. O kimseler gibi olmayın ki, onlar Allah'ı unutunca Allah da onlara kendilerini unutturmuştur. Onlar hep yoldan çıkmış kimselerdir. @Metings1905
Ben yoldan cıkalı 1 saat oluyo

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,193
8,036
113
Kripto ile yatırım yaparken alınan adresin belli bir geçerlilik süresi varya, süre bittikten sonra gönderince para karşı tarafa geçmiyor ama hesaptan da çıkıyor
Peki bu para nereye gidiyor. Bilgisi olan varmı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,810
34,579
113
Kripto ile yatırım yaparken alınan adresin belli bir geçerlilik süresi varya, süre bittikten sonra gönderince para karşı tarafa geçmiyor ama hesaptan da çıkıyor
Peki bu para nereye gidiyor. Bilgisi olan varmı
Kanka o hesaba gıdıyor ama hesap aktıf degıl kaldırıyolar sıteden ama para gene hesap sahıbınde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...