- 30,838
- 30,941
- 113
@Erhan2121 bizimle iyi dalga geçiyor hayırlısı puajajaj
1 e kadar burdayım en az kayseri iy atarsa 3 e kadar ğuajajAtarım atam sen yeter ki online ol yan sekmede jojo açık dursun
Zevkini alsın Atatürk dost.@Erhan2121 bizimle iyi dalga geçiyor hayırlısı puajajaj
Aynen gelen kuponlar da nba kuponlarıydi futbolda gs korner benfica korner kombini yapmıştım bi o gelmisti puahaLa ztn kazanç genelde o şekilde oluyor 30 kupon yapıyorsan 8-10 tanesi gelse yeter
Bu isler karşılıklıdır atam yarın olur sen dalga geçersin puaha@Erhan2121 bizimle iyi dalga geçiyor hayırlısı puajajaj
Ben geçmemBu isler karşılıklıdır atam yarın olur sen dalga geçersin puaha
YetersizsinKasa. 10k
Hedef. 50k
Dağıtım. 10k
Şampiyonlar ligi maçları var çevrimi orda bitirirsinBen bi siteye yatiirm yaptım da pişman oldum çevrimi çok nasıl yaoacam bilmiyorum 19 tane kupon aldim nba de
Tamam dostKasa. 10k
Hedef. 50k
Dağıtım. 10k
Az önce kod aliyordun hangi ara kasa 10 oldu doktorKasa. 10k
Hedef. 50k
Dağıtım. 10k
Yatsı namazıda 10 daKasa. 10k
Hedef. 50k
Dağıtım. 10k
Fakir aq zengin adam bonus mu alırmısBen bi siteye yatiirm yaptım da pişman oldum çevrimi çok nasıl yaoacam bilmiyorum 19 tane kupon aldim nba de
Ben halen 0 ım. Birilerine ilham veriyorum xxssdddAz önce kod aliyordun hangi ara kasa 10 oldu doktor
Hela bak onu unutmusum alt madrid 1.90 orani var en az 5 atar puabaŞampiyonlar ligi maçları var çevrimi orda bitirirsin
Zengin kalabilmek için bonus alınır dost ogren artik bunları yalvarırımFakir aq zengin adam bonus mu alırmıs
Allah yardımcın olsun doktor Haydar dümen dostBen halen 0 ım. Birilerine ilham veriyorum xxssddd
Alt madrid yeni takım mı usta yoksa madrid alt mı demek istedin yoksa atl madrid mi hangisiHela bak onu unutmusum alt madrid 1.90 orani var en az 5 atar puaba