- 40,248
- 42,814
- 113
Vermiyor doktor vermiyor ne jojo ne mat 30 40 lira para için uğraşmaya bile değmiyor 100 defa aldim bu kodları daha 200 lira bile vermedi oyunlarMatbet admini Beşiktaş maçını izliyor galiba
Kodu unuttu
Vermiyor doktor vermiyor ne jojo ne mat 30 40 lira para için uğraşmaya bile değmiyor 100 defa aldim bu kodları daha 200 lira bile vermedi oyunlarMatbet admini Beşiktaş maçını izliyor galiba
Kodu unuttu
Gece catrix 320 ödedi. 2 adımda 1200 yaptım son adımda quickley den patladım aVermiyor doktor vermiyor ne jojo ne mat 30 40 lira para için uğraşmaya bile değmiyor 100 defa aldim bu kodları daha 200 lira bile vermedi oyunlar
Askerde olduğum zaman lan 🤣
Arada ödüyor ya. Jojo 2.5k mat 1k çektim. Ortalama 3 4 seferde bir ödüyor. Aldığın oyun da önemli tâbi. Mesela la santa mı ne var onu almıcanVermiyor doktor vermiyor ne jojo ne mat 30 40 lira para için uğraşmaya bile değmiyor 100 defa aldim bu kodları daha 200 lira bile vermedi oyunlar
Ben yoldan cıkalı 1 saat oluyoAllah'ı unutan ve Allah'ın da onlara kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın. İşte onlar, yoldan çıkmış olanlar onlardır. O kimseler gibi olmayın ki, onlar Allah'ı unutunca Allah da onlara kendilerini unutturmuştur. Onlar hep yoldan çıkmış kimselerdir. @Metings1905
TebriklerGöztepe attı
EyvallahTebrikler
TebriklerSivas maçı 2dk da kg oldu
Bol şans ehmetGöztepe attı
Kupon yok ki ben bilgi amaçlı yazıyorumBol şans ehmet
Devre arası atabilirKod atsana @matbetdestek
Aga beKupon yok ki ben bilgi amaçlı yazıyorum
Kayseri atmadı hocaNasılsınız fakirler @Erhan2121
Kanka o hesaba gıdıyor ama hesap aktıf degıl kaldırıyolar sıteden ama para gene hesap sahıbındeKripto ile yatırım yaparken alınan adresin belli bir geçerlilik süresi varya, süre bittikten sonra gönderince para karşı tarafa geçmiyor ama hesaptan da çıkıyor
Peki bu para nereye gidiyor. Bilgisi olan varmı