Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Günlerden Galatasaray 🦁
Bakın koskoca admin bile mantıklı bir yorum yaptı hemen kin besliyorsunuz değil mi sizden birine, belki Juventus taraftarıyım kardeşim? Şimdi bunu yazdım diye adam bana ban mı atsaydı yok gerginlikmiş vs. Vs. Günün güzel olsun Adminim.

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,746
5,651
113
Bakın koskoca admin bile mantıklı bir yorum yaptı hemen kin besliyorsunuz değil mi sizden birine, belki Juventus taraftarıyım kardeşim? Şimdi bunu yazdım diye adam bana ban mı atsaydı yok gerginlikmiş vs. Vs. Günün güzel olsun Adminim.
Juventus bestesi varmı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Şunu da söylemeyi unuttum son olarak sonra seni ben engelleyeceğim özellikle sürekli bana ters tepiyorsun senle çoğu zaman çok nadir muhattap oluyorum, tanımıyorum bile, Beşiktaş Lyon maçında biz elenince gs resmi sayfasının paylaştığı "Tarih Bir kere yazıldı" Olayını unutma derim.
Tasvip etmesemde bu paylaşımı Galatasaray hakli tarih bir kez yazıldı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Yok lan Haylan abiye dm den bir dekont attım ne bylaşacsğım
Kardeşim sen son zamanlarda ortaya çıktın Muro abinin konusunda adam seni kovdu burdakilerle Aran kötü baska formun adminlerimi ne seni yolladı ortalığı karistir diye seni yoksaydim benle muhattap olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...