- 7,675
- 3,338
- 113
Abi bu adam nerden cikti yav bela yemin ederim adama kene gibi yapisiyor@Daimon Kişisel bilgi sorup istiyor
Abi bu adam nerden cikti yav bela yemin ederim adama kene gibi yapisiyor@Daimon Kişisel bilgi sorup istiyor
Bu tür muhabbetler etmeyelim..Bölümü şöyle bari
La bela bulaşıyor her konuda beni buluyor kisitlasim eni SonuLa gidin tartismanizi baska konuda yapın admileri ne diye habire etiketliyorsunuz
O kusun kim olduğunu elbet öğreniriz ama bizden kaçmaz puahsüleyman seba kuş olayı
Nere yazdık rezillikMaçtaki en büyük fark 11
Başka konu yokmu tartışacak?Abi bu adam nerden cikti yav bela yemin ederim adama kene gibi yapisiyor
Bu konuya akli selim adam gelmez ki dostBaşka konu yokmu tartışacak?
Yada dm atın birbirinize.
Millet sizi okumak zorunda değil
sıkıntıyı juventusa başarılar dileyen kişide aramak lazım ahmetin bir sucu uokBu tür muhabbetler etmeyelim..
Yazmak istemiyorum çoğu zaman sırf bu yüzden.Bu konuya akli selim adam gelmez ki dost
La nebilim birden bire 4 kişi diyor niye bura yazın adam ülke takımına kaybetsin diyor siz bana laf yaziyonuz ben anlamadım puahhasıkıntıyı juventusa başarılar dileyen kişide aramak lazım ahmetin bir sucu uok
.sıkıntıyı juventusa başarılar dileyen kişide aramak lazım ahmetin bir sucu uok
Haklisin valla insani konudan sogutuyorlarYazmak istemiyorum çoğu zaman sırf bu yüzden.
TM abi abartiniz haHaklisin valla insani konudan sogutuyorlar
elbet bir gün gelir ama nasıl gelir muammaO kusun kim olduğunu elbet öğreniriz ama bizden kaçmaz puah
Genelleme yaptık la bir tek senin için demedikTM abi abartiniz ha
Ağız dalaşı,para muhabbeti hepsi dışarıdan gelenle çıkıyor. Bu yüzden selam verip çoğu zaman kenara çekilmek en iyisi.Haklisin valla insani konudan sogutuyorlar
Kuş yine yuvasını bulur puhahaelbet bir gün gelir ama nasıl gelir muamma
Donu bırakıp gelir puahaelbet bir gün gelir ama nasıl gelir muamma