- 30,260
- 30,275
- 113
İtalya futboldan ne anlarİtalyan futbolunun en iyi ve köklü kulübü Juventusa başarı ve sevgilerimle.
İtalya futboldan ne anlarİtalyan futbolunun en iyi ve köklü kulübü Juventusa başarı ve sevgilerimle.
@Barrios dün verdiğim fixed maç kazanmışCenk tosunun golü var 4 oran
Spaletti Okana Apoletlerini gösterecekmiş öyle bir duyum aldımİtalya futboldan ne anlar
olum şöyle şeyler yazıp gerginlik yaratacaksanız gelmeyin konuya burda herkesin fikrine saygı var ama bokunu cıkartmayinİtalyan futbolunun en iyi ve köklü kulübü Juventusa başarı ve sevgilerimle.
Seni yok saydımİtalyan futbolunun en iyi ve köklü kulübü Juventusa başarı ve sevgilerimle.
kardeşim her avrupa macında rakip takıma başarı diliyorsanız sizde bir problem var demektir kan çekiyor demek kıKim isterse yok saysın ne gerginliği siz şimdi Beşiktaşlıyım birisi Beşiktaşa laf atsa bu kadar takmam
Evet gördüm güzel orandi@Barrios dün verdiğim fixed maç kazanmış
Tamam aynen, yok say beni lütfen sen de.kardeşim her avrupa macında rakip takıma başarı diliyorsanız sizde bir problem var demektir kan çekiyor demek kı
Nihilist ne demekTamam aynen, yok say beni lütfen sen de.
İlk defa bu kadar iddaaliyim 3-1 skor vereyim bideBu Tahir abi GS ye çok güveniyor akşamda sövecek puhahaha
Herkesçe bilinen, herkesin kabul ettiği bir bilgiyi savunmadan kişiye denir üstadım.Nihilist ne demek
O skoru ben verdim sen başka verİlk defa bu kadar iddaaliyim 3-1 skor vereyim bide
DeğişikHerkesçe bilinen, herkesin kabul ettiği bir bilgiyi savunmadan kişiye denir üstadım.
hiççilik i savunan kişi, kısaca hiçbirşeye anlam yüklemeyen kişiye denirNihilist ne demek
Bu tamamen farklı oldu gibi keşke sormasaydım tüm gün bunu düşünücemhiççilik i savunan kişi, kısaca hiçbirşeye anlam yüklemeyen kişiye denir
Şunu da söylemeyi unuttum son olarak sonra seni ben engelleyeceğim özellikle sürekli bana ters tepiyorsun senle çoğu zaman çok nadir muhattap oluyorum, tanımıyorum bile, Beşiktaş Lyon maçında biz elenince gs resmi sayfasının paylaştığı "Tarih Bir kere yazıldı" Olayını unutma derim.olum şöyle şeyler yazıp gerginlik yaratacaksanız gelmeyin konuya burda herkesin fikrine saygı var ama bokunu cıkartmayin
Günlerden Galatasaray 🦁İtalyan futbolunun en iyi ve köklü kulübü Juventusa başarı ve sevgilerimle.
Hayır salı bilemedinGünlerden Galatasaray 🦁