Atmış kadar oldun reis sağolasıncok lazımsa atayım yarın.
Atmış kadar oldun reis sağolasıncok lazımsa atayım yarın.
hesap 0Bugun at neden yarin puaah
Kazanırsın yine. Şansın daim olsunhesap 0
Vanobet ödememeye devam mıhesap 0
Nasıl 0 battin mihesap 0
yok ya padisahtan 55 cekmıstım gece 15 cebe cektım 40 kayıp bugunNasıl 0 battin mi
yarın ödenecek gibi duruyorVanobet ödememeye devam mı
inş öderleryarın ödenecek gibi duruyor
Gecmis olsun dostyok ya padisahtan 55 cekmıstım gece 15 cebe cektım 40 kayıp bugun
Umarım ödenir, güzel gelmiş bol şans.yarın ödenecek gibi duruyor
sağol erhan. yarın 5 k cepte duracak 10kyı gidip yüklücem geri. restbet betpas grubu açar yine freebet onları alcam 5er atıp. umarım 40i alırım geri yarın. tabi sürpriz şekilde 100000 de gelebılır bakalımGecmis olsun dost
Vanobet neden ödemedi parani ordan cekim yapsaydın sıkıntın olmazdısağol erhan. yarın 5 k cepte duracak 10kyı gidip yüklücem geri. restbet betpas grubu açar yine freebet onları alcam 5er atıp. umarım 40i alırım geri yarın. tabi sürpriz şekilde 100000 de gelebılır bakalım
Sence rest ve betpas yarın herkese spin yükleyebilir mi 14 şubat için onları söylemişken ne diyorsun?sağol erhan. yarın 5 k cepte duracak 10kyı gidip yüklücem geri. restbet betpas grubu açar yine freebet onları alcam 5er atıp. umarım 40i alırım geri yarın. tabi sürpriz şekilde 100000 de gelebılır bakalım
zorSence rest ve betpas yarın herkese spin yükleyebilir mi 14 şubat için onları söylemişken ne diyorsun?
Rest ve betpas hileli APk gelir mi Toprak hocam?
Beyefendi lütfen yatar mısınızVanobet neden ödemedi parani ordan cekim yapsaydın sıkıntın olmazdı
Saat 18 gibi uyumuşum 23 te uyandım yani bugunde sabaha kadar buralardayız gibi puaahBeyefendi lütfen yatar mısınız
Bu nasıl uyku düzeniSaat 18 gibi uyumuşum 23 te uyandım yani bugunde sabaha kadar buralardayız gibi puaah
Valla oyun oynuyordum telden bi baktım uyuya kalmışım ilk kez bole bir durum oldu bende şaşırdım puaahBu nasıl uyku düzeni