- 40,408
- 42,965
- 113
Slot oynuyoruz sonuçta yatırdığın miktar büyük mebla olmasa bile slotun ner vereceğini tahmin edemeyiz kimilyon yatırmadım 5000 yatırdım ve 25 katını odeyemedıler
Slot oynuyoruz sonuçta yatırdığın miktar büyük mebla olmasa bile slotun ner vereceğini tahmin edemeyiz kimilyon yatırmadım 5000 yatırdım ve 25 katını odeyemedıler
yarın aksama kadar para odenmezse harbi olay cıkar ıns basımıza ıs almayız bu kıytırık betco icin. aff linkinden üye oldugum adamlar sağlam adamlar anında sktr ederler sıteyı 100k ıcın. tabii sitenin götü yerse tüm telegramda dolandırıcı diye paylaşılmaya orasını bılemem. yeni 1 senelık bir büronun risk alacağını sanmam öderlerSlot oynuyoruz sonuçta yatırdığın miktar büyük mebla olmasa bile slotun ner vereceğini tahmin edemeyiz ki
Ins öderler betco da yüksek kazanç her daim soru işaretidiryarın aksama kadar para odenmezse harbi olay cıkar ıns basımıza ıs almayız bu kıytırık betco icin. aff linkinden üye oldugum adamlar sağlam adamlar anında sktr ederler sıteyı 100k ıcın. tabii sitenin götü yerse tüm telegramda dolandırıcı diye paylaşılmaya orasını bılemem. yeni 1 senelık bir büronun risk alacağını sanmam öderler
salihe nolmuş forumdan mı yedirmiş banı kendine konudan mıIns öderler betco da yüksek kazanç her daim soru işaretidir
Forumdan ban yedi 3 günlük kendi istegi ile bende gec girdim foruma ban yediğini gormedim neden yedi bilmiyorumsalihe nolmuş forumdan mı yedirmiş banı kendine konudan mı
Erhan abi yarın all stara iddia acarlarminsen tahmin yapacanmi?Forumdan ban yedi 3 günlük kendi istegi ile bende gec girdim foruma ban yediğini gormedim neden yedi bilmiyorum
Ust olur puaahErhan abi yarın all stara iddia acarlarminsen tahmin yapacanmi?
TM abi de kaç tane maç var hangisi üst olur en sonki macmiUst olur puaah
Alstar pazartesi varmış dost yarin mac yok şimdi baktımTM abi de kaç tane maç var hangisi üst olur en sonki macmi
Tmal abi eyw ben konu açarım gelir yazarsın abi bilgi verirsin bize eywAlstar pazartesi varmış dost yarin mac yok şimdi baktım
Ahmet’im attın mı heyecanı üstündenTmal abi eyw ben konu açarım gelir yazarsın abi bilgi verirsin bize eyw
Attım Ahmet abi bu bets10 ödemedi 1750 kaç saat oldu yavAhmet’im attın mı heyecanı üstünden
Bets10 mu kaldı be kardesimAttım Ahmet abi bu bets10 ödemedi 1750 kaç saat oldu yav
Odermi abi yav güvenilir mi kredi kartin 500 vardı onlara yatırdım saglamlarmiBets10 mu kaldı be kardesim
İlk cekimse profilim hesap dogrulamaya gir belge isteyebilirAttım Ahmet abi bu bets10 ödemedi 1750 kaç saat oldu yav
İlk çekimde belge istemedi canlıda yok bulamadimİlk cekimse profilim hesap dogrulamaya gir belge isteyebilir
Öder la o parayı o kadar da değilOdermi abi yav güvenilir mi kredi kartin 500 vardı onlara yatırdım saglamlarmi
Eyw abi sagolasinÖder la o parayı o kadar da değil