- 5,799
- 5,745
- 113
RezYeter bu bana Ekli dosyayı görüntüle 931286
RezYeter bu bana Ekli dosyayı görüntüle 931286
Hayır4 çocuk mu var sende
Tesekkurler başarılar trabzonnnnTebrikler güçlü bi rakibe karşı güzel oyunla güzel galibiyet
Ee o zaman niye kıyaslıyon adam 6 kişi tek maaş nasıl geçinsin
Alttakıde geldımı laYeter bu bana Ekli dosyayı görüntüle 931286
1 de 1 kalan 2 maçAlttakıde geldımı la
Napcan geldiyse para mı istiycenAlttakıde geldımı la
MaşallahYeter bu bana Ekli dosyayı görüntüle 931286
500 tl rol ac dedi fear onu 2.5 yaptım rokete attım ortakiz zaten benim değil hepsiNapcan geldiyse para mı istiycen
Yav ona göre aile planlamasini yapması lazımdiEe o zaman niye kıyaslıyon adam 6 kişi tek maaş nasıl geçinsin
Yok pırasaNapcan geldiyse para mı istiycen
Neyse boşver 1 sayıdan 10 k kaçtıYav ona göre aile planlamasini yapması lazımdi
PSG 2 atardan 30 k gitti. Depin oran 1.20 o bile gelmiyor birde 3.1 yenildi ayarlı artık herşey. Evin son 5 maçı galibiyet yok depin 7 maçı kaybı yok ligde ama adam 2.1 geride tüm as forvetleri alıp yedek sokuyor terbiyesizim. Komedi gibiNeyse boşver 1 sayıdan 10 k kaçtı
PSG 2 golden 32 k PSV 2 golden 35 k toplam iki maçtan 67 k gitti terbiyesizim. Psv volendam yenildi depin oran 1.12. gitti 10 k kasa. PSG 1 PSV 1 deseydim 10x10 orandan 100 oran yapıyor. Bunlara 10 k deseydim 1 m di ama tutmaz dersin PSV ligde ikinci yenilgiyi aldı. PSG desen sattığı çok belli adam 2.1 geride aslari oyundan aldı. Bu idda da kazanmak şans işi artıkFb adam sevindirir mi hiç şaşmaz dortmund 2-0 oldu bile hwhsshEkli dosyayı görüntüle 931320
Geçmiş olsun kötü gitmiş senindePSG 2 golden 32 k PSV 2 golden 35 k toplam iki maçtan 67 k gitti terbiyesizim. Psv volendam yenildi depin oran 1.12. gitti 10 k kasa. PSG 1 PSV 1 deseydim 10x10 orandan 100 oran yapıyor. Bunlara 10 k deseydim 1 m di ama tutmaz dersin PSV ligde ikinci yenilgiyi aldı. PSG desen sattığı çok belli adam 2.1 geride aslari oyundan aldı. Bu idda da kazanmak şans işi artık
Geçen hafta da Salzburg üstten 55 ve lugano 2 golden 50 mi ne gitmişti o daha kötüydü. İkisi gelse şuan benden iyisi yoktu. Hep tekten gidiyor bir yerde ya batarim ya arka arkaya tutar kuponGeçmiş olsun kötü gitmiş seninde