Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,982
5,958
113
Mevzu o değilki kral. 14 yildir bu illet mahf etti benim isyanim buna. Bi birakamadik neyse aman
Dostum kusura bakma eşşeklik sende allah sana güzel bir aile kurmayı nasip etmiş 3 çocuk vermiş 4. Yolda diyosun hala kumardan bişeyle yakalama peşindesin çoluğun çocuğun rıskını yiyosun 4 . De kendş rızkıyka gelir mesele senin yola gelmen

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,982
5,958
113
Arayipta bulamayanlar var aga yanlış düşünüyorsun da ne diyim leylekler getirmedi sonuçta Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin
Çocukların başında anne babalar beklicek karı koca girip çalışcaklar ayda ölüsü 70-80 k para eve girer güle oynaya geçinilir

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,999
6,613
113
Dostum kusura bakma eşşeklik sende allah sana güzel bir aile kurmayı nasip etmiş 3 çocuk vermiş 4. Yolda diyosun hala kumardan bişeyle yakalama peşindesin çoluğun çocuğun rıskını yiyosun 4 . De kendş rızkıyka gelir mesele senin yola gelmen
Aynen iste gelemiyoruz yola kardesim. Dunyalar gitti hala gitmeye devam ediyor. Bi bırakabilsem su illeti

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,982
5,958
113
Aynen iste gelemiyoruz yola kardesim. Dunyalar gitti hala gitmeye devam ediyor. Bi bırakabilsem su illeti
Valla ne desem boş bu forumda niyeyse kime iyilik düşünsek atar gider olarak geri dönüyo allah ıslah etsin seni ne diyim kumara elin titreyerek para yatırmıyosan oynarken o çocuklar aklına gelmiyorsa boş iş

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,999
6,613
113
Valla ne desem boş bu forumda niyeyse kime iyilik düşünsek atar gider olarak geri dönüyo allah ıslah etsin seni ne diyim kumara elin titreyerek para yatırmıyosan oynarken o çocuklar aklına gelmiyorsa boş iş
Amin cumlemizi kurtarsın bu isten. Yeri geldi 1.5 milyon aldim yeri geldi sigarasiz kaldim. Cumlemizin kurtulmasi dileğiyle. Eyvallah dusuncelerin icin

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,982
5,958
113
Amin cumlemizi kurtarsın bu isten. Yeri geldi 1.5 milyon aldim yeri geldi sigarasiz kaldim. Cumlemizin kurtulmasi dileğiyle. Eyvallah dusuncelerin icin
İşin bide şu kısmı var sen bir baba olarak daha by yaştaki çocukların boğazından haram lokma geçirerek onlarında vebalini alıyorsun yinede sen bilirsin benden bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...