- 13,999
- 6,613
- 113
EvetCiddi misin
EvetCiddi misin
Tb2 saat bayılmışım uyurken yürüyüşüm 3 adım Ekli dosyayı görüntüle 931258
Amin Allah razı olsunAllah rahmet eylesin tekrar
Mevzu o değilki kral. 14 yildir bu illet mahf etti benim isyanim buna. Bi birakamadik neyse amanSanki silah zoruyla çocuk sahibi oldurdular seni ölmeyi dilemek nedir hiç mi o çocukları düşünmüyosun babasız büyümek kolay mı zannediyosun
Arayipta bulamayanlar var aga yanlış düşünüyorsun da ne diyim leylekler getirmedi sonuçta Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin
Dostum kusura bakma eşşeklik sende allah sana güzel bir aile kurmayı nasip etmiş 3 çocuk vermiş 4. Yolda diyosun hala kumardan bişeyle yakalama peşindesin çoluğun çocuğun rıskını yiyosun 4 . De kendş rızkıyka gelir mesele senin yola gelmenMevzu o değilki kral. 14 yildir bu illet mahf etti benim isyanim buna. Bi birakamadik neyse aman
Çocukların başında anne babalar beklicek karı koca girip çalışcaklar ayda ölüsü 70-80 k para eve girer güle oynaya geçinilirArayipta bulamayanlar var aga yanlış düşünüyorsun da ne diyim leylekler getirmedi sonuçta Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin
Aynen iste gelemiyoruz yola kardesim. Dunyalar gitti hala gitmeye devam ediyor. Bi bırakabilsem su illetiDostum kusura bakma eşşeklik sende allah sana güzel bir aile kurmayı nasip etmiş 3 çocuk vermiş 4. Yolda diyosun hala kumardan bişeyle yakalama peşindesin çoluğun çocuğun rıskını yiyosun 4 . De kendş rızkıyka gelir mesele senin yola gelmen
Valla ne desem boş bu forumda niyeyse kime iyilik düşünsek atar gider olarak geri dönüyo allah ıslah etsin seni ne diyim kumara elin titreyerek para yatırmıyosan oynarken o çocuklar aklına gelmiyorsa boş işAynen iste gelemiyoruz yola kardesim. Dunyalar gitti hala gitmeye devam ediyor. Bi bırakabilsem su illeti
Amin cumlemizi kurtarsın bu isten. Yeri geldi 1.5 milyon aldim yeri geldi sigarasiz kaldim. Cumlemizin kurtulmasi dileğiyle. Eyvallah dusuncelerin icinValla ne desem boş bu forumda niyeyse kime iyilik düşünsek atar gider olarak geri dönüyo allah ıslah etsin seni ne diyim kumara elin titreyerek para yatırmıyosan oynarken o çocuklar aklına gelmiyorsa boş iş
İşin bide şu kısmı var sen bir baba olarak daha by yaştaki çocukların boğazından haram lokma geçirerek onlarında vebalini alıyorsun yinede sen bilirsin benden bu kadarAmin cumlemizi kurtarsın bu isten. Yeri geldi 1.5 milyon aldim yeri geldi sigarasiz kaldim. Cumlemizin kurtulmasi dileğiyle. Eyvallah dusuncelerin icin
Slm tnşlm2 saat bayılmışım uyurken yürüyüşüm 3 adım Ekli dosyayı görüntüle 931258
Şampiyon gibi oynadık gurur duydum yeminleLazım ya durdu gs. Başka zaman böyle yakaladığı rakibe 7 atar
Ben dedim sana 4.5 bas diye ah ahŞampiyon gibi oynadık gurur duydum yeminle
Tebrikler güçlü bi rakibe karşı güzel oyunla güzel galibiyetŞampiyon gibi oynadık gurur duydum yeminle
Ben tek başıma yetiyordum evime ev kendimindi maaşım iyiydi coğrafya ya göre değişir tabi deÇocukların başında anne babalar beklicek karı koca girip çalışcaklar ayda ölüsü 70-80 k para eve girer güle oynaya geçinilir
4 çocuk mu var sendeBen tek başıma yetiyordum evime ev kendimindi maaşım iyiydi coğrafya ya göre değişir tabi de