- 5,775
- 5,710
- 113
Küfürün ne olduğunu biliyoruzO ana bacı sövmedi kğfür etti sinirle sonra geri sildi
Küfürün ne olduğunu biliyoruzO ana bacı sövmedi kğfür etti sinirle sonra geri sildi
Et o zaman kardeşim Ban yeme diye uyarıyoruz gelip bize atar yapıyon keyfin bilir et ne diymKüfürün ne olduğunu biliyoruz
Kurtaran da aynı şekil olmuştuFuryman vardı. Bi sabah konu açıp sövmeye başladı ban yiyene kadar da devam etti o geldi aklıma niyeyse
Yaverin kışkırtmasa sorun yaşamayız kimseyle aram kötü değilEt o zaman kardeşim Ban yeme diye uyarıyoruz gelip bize atar yapıyon keyfin bilir et ne diym
Kelimelerini seçerek yorum yaparsan sevinirim..Ne desim üslup dışı?
Jojo kod atsınFuryman vardı. Bi sabah konu açıp sövmeye başladı ban yiyene kadar da devam etti o geldi aklıma niyeyse
Bana 4 dakika müsaade et hemen çözüyorumJojo kod atsın
Kardeşim ne dedim ne küfür mü ettim argo mu konuştum ne dedim örnek ver bana üslup bozuk ne konuştumKelimelerini seçerek yorum yaparsan sevinirim..
Onun yukarı çıkma ihtimali yok hep daha aşa iner bizde paso aşağıya odun taşırızYani 1 kat yukarı çıkacak
Aşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz reis 🧐Kardeşim ne dedim ne küfür mü ettim argo mu konuştum ne dedim örnek ver bana üslup bozuk ne konuştum
Dah geçen hafta milletle dalga geçerken foruma goy goya geliyoruz kimse şakadan anlamıyor diyordun kanka şimdi goy goy yapana laf ediyon burda kşmse kimsenin kaybetmesini istemez buradaki belli 10 kişide bir birine Laf söylese de kötülüğünü istemez bu kadar takmaya gerek yok bence goy goy say geç ama avrat küfür etceö şimdi demek ne demek bence sen ne düşün ben hem senin için hem onun için konuşuyorum burada iyi forumlarYaverin kışkırtmasa sorun yaşamayız kimseyle aram kötü değil
Ee adam benle alay ediyo ona niye bişey demiyosun niye hemen onun raporuyla bana yükleniyosun küfür bile etmemişimAşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz reis 🧐
Münakaşa istemiyoruz..Ee adam benle alay ediyo ona niye bişey demiyosun niye hemen onun raporuyla bana yükleniyosun küfür bile etmemişim
Attan ıncegınde haber et sırtımı verem ağamDah geçen hafta milletle dalga geçerken foruma goy goya geliyoruz kimse şakadan anlamıyor diyordun kanka şimdi goy goy yapana laf ediyon burda kşmse kimsenin kaybetmesini istemez buradaki belli 10 kişide bir birine Laf söylese de kötülüğünü istemez bu kadar takmaya gerek yok bence goy goy say geç ama avrat küfür etceö şimdi demek ne demek bence sen ne düşün ben hem senin için hem onun için konuşuyorum burada iyi forumlar
Ben her zaman goy goyumu yaparım hayat o kadar ciddiye almayın zaten kavga etmek küfürleşmek boş iş ama sinirli kaybetmiş biriyle dalga geçmenin sözlük anlamı nedir onu sen bul @Erhan2121 dün aynı şeyleri söyledi bu konuyla alakalıDah geçen hafta milletle dalga geçerken foruma goy goya geliyoruz kimse şakadan anlamıyor diyordun kanka şimdi goy goy yapana laf ediyon burda kşmse kimsenin kaybetmesini istemez buradaki belli 10 kişide bir birine Laf söylese de kötülüğünü istemez bu kadar takmaya gerek yok bence goy goy say geç ama avrat küfür etceö şimdi demek ne demek bence sen ne düşün ben hem senin için hem onun için konuşuyorum burada iyi forumlar
Tamam sensin reis saldım konuyu iyi forumlarMünakaşa istemiyoruz..