- 30,260
- 30,275
- 113
Konu Banı yemezsin forumdan bn yersinAna avrat küfür 1 hafta konu banı bende sövsem hem tatil yaparım hem sinirimi atarım ama hoşuna gider eminim yapmicam Vazgeçtim
Konu Banı yemezsin forumdan bn yersinAna avrat küfür 1 hafta konu banı bende sövsem hem tatil yaparım hem sinirimi atarım ama hoşuna gider eminim yapmicam Vazgeçtim
Yani 1 kat yukarı çıkacakAllahın selamını kısa almak cehennemde -1 kat aşağıya yazar
Hemen yanına as kankan metinede orda küçük bi 1+0 tahtalı ev yaptırdımSote de takılırım huri nuri
Makina konu banı yediKonu Banı yemezsin forumdan bn yersin
Benden uzak olsun nuri lere yakın olsun o aga gagdgxHemen yanına as kankan metinede orda küçük bi 1+0 tahtalı ev yaptırdım
Bu saatlerde atıyo normalde her an gelebilir@AnthonyEdwards jojo kaçta atar
O ana bacı sövmedi kğfür etti sinirle sonra geri sildiMakina konu banı yedi
Hogeldin reis. Günün aydın kazancın bol olsunPara alışverişi yasak beyler..
Ban sebebidir. 🧐
Kimsede yok alışveriş yapamıyoruz zaten reis hayırlı sbhlrPara alışverişi yasak beyler..
Ban sebebidir. 🧐
HaydaaaaaPara alışverişi yasak beyler..
Ban sebebidir. 🧐
Teşekkürler reis iyi forumlar..Hogeldin reis. Günün aydın kazancın bol olsun
Jojo fakirlesmis özel oran bile gorselsiz paylaşmışBu saatlerde atıyo normalde her an gelebilir
🙃Haydaaaaa
Dün 5 ml çektim editörlerini satın aldımJojo fakirlesmis özel oran bile gorselsiz paylaşmış
Tekte ödemiştir zatenDün 5 ml çektim editörlerini satın aldım
Bi süre özel oran görmek istemiyorum zaten iyi olmuşJojo fakirlesmis özel oran bile gorselsiz paylaşmış
Ne desim üslup dışı?
Slottan çıkanı yine AtacanBi süre özel oran görmek istemiyorum zaten iyi olmuş