- 23,885
- 14,634
- 113
Her gün her gün vermezTalebiniz adına şuan için tarafınıza bir bonus aktarımı sağlanamamaktadır.İlerleyen yatırımlarınıza istinaden talebinizi tekrardan yineleyebilirsiniz.Anlayışınız adına teşekkür ederiz.
Her gün her gün vermezTalebiniz adına şuan için tarafınıza bir bonus aktarımı sağlanamamaktadır.İlerleyen yatırımlarınıza istinaden talebinizi tekrardan yineleyebilirsiniz.Anlayışınız adına teşekkür ederiz.
Ben ne zamn dolandıcı dedım la sana salihhhAynen öyle kimseyi tanımdn yargılama bu konuyu kapatıyorum burda sırf insanları rahatsızlık etmemek için başk sorun olursa Dm atarsın Sana ben anltırım herşeyi
Porto son dk kg oldu haracımı alabilir miyim henry görünümlü edwardsSenin ismin hakkı bulut mu
Uzatmaya gerek duymadım o cümleden sonra kapatalım konuyu boşverinBen ne zamn dolandıcı dedım la sana salihhh
Laaa ne zaman dedımmmm soleseneee sallliiihUzatmaya gerek duymadım o cümleden sonra kapatalım konuyu boşverin
Gizli takipçiPorto son dk kg oldu haracımı alabilir miyim henry görünümlü edwards
DemedinLaaa ne zaman dedımmmm soleseneee sallliiih
TşkDemedin
Siz dolandırıcı misiniz beyfendi.Uzatmaya gerek duymadım o cümleden sonra kapatalım konuyu boşverin
Evet 7 kuşaktır puhhhSiz dolandırıcı misiniz beyfendi.
Açıklasın biri yoksa ilk uçakla lizbona gidip o hakemi vuracamPorto son dk kg oldu haracımı alabilir miyim henry görünümlü edwards
2 dir fake etk açıyosunAçıklasın biri yoksa ilk uçakla lizbona gidip o hakemi vuracam
🥺
neyi açıklıcaz kg beklemiyor muydunAçıklasın biri yoksa ilk uçakla lizbona gidip o hakemi vuracam
Kral ne oldu sorun nedir? Yani uzaklastracagin sebep nedir ne dedim gercekten merak ettim selamlar
Buna oynamışımneyi açıklıcaz kg beklemiyor muydun
🦁 Kişiye özel vefa bonusu eklenmiş kontrol ediniz.Buna oynamışım
Reis ne yazdıklarını sen daha iyi biliyorsun bu tür yorumlar tartışma istemiyoruz..Kral ne oldu sorun nedir? Yani uzaklastracagin sebep nedir ne dedim gercekten merak ettim selamlar