- 35,217
- 18,874
- 113
Hangisi sıkıntıda söyle getirelim3/3 gidiyor şu an New York maçı üst 135 ve Orlando yener
Hangisi sıkıntıda söyle getirelim3/3 gidiyor şu an New York maçı üst 135 ve Orlando yener
New YorkHangisi sıkıntıda söyle getirelim
Yav knka bak bekle sana bulucam mezajıDemek ki neymiş imkansız diye bir şey yokmuş kötüyü çağırmayın yeter 3/3 yess be
Baktimda onun gelmesi için maçın 2 kere uzaması lazım 😄New York
Bak adamla aramızda şöyle bi muhabbet var ondan öyle yazdım sen orda hemen çıkıştın hevesim gitti yeminle @LordVoldemort@MR.YK kardo bi kötü gidiyor desene hemen düzelsin maçlar![]()
Ağlama totemi en sevdiğim. Her zaman tutarBak adamla aramızda şöyle bi muhabbet var ondan öyle yazdım sen orda hemen çıkıştın hevesim gitti yeminle
Adam yanlış anladı neyse sağlık olsun. umarım Orlando da gelir 4/5 bitirir ne diyimAğlama totemi en sevdiğim. Her zaman tutar
Her muhabbet her yerde olmuyor ama dost.Benim buraya kupon atmamamın uzun zamandır sebebi bunlar zaten.En nefret ettiğim 2 şey var birincisi kupon kazanmadan kazandı yazanlar ikinciside kupon içinde sürekli olumsuz yazıp enerjiyi kötüye çevirmek.Sizin totem belki öyledir bilmiyorum ama bana ters işte bu iki durumBak adamla aramızda şöyle bi muhabbet var ondan öyle yazdım sen orda hemen çıkıştın hevesim gitti yeminle @LordVoldemort
Orlando gelir gelir de yanlış anlama giderilir şimdi merak etmeAdam yanlış anladı neyse sağlık olsun. umarım Orlando da gelir 4/5 bitirir ne diyim
Sana hortkuluk lazım voldemort knicks maçındaHer muhabbet her yerde olmuyor ama dost.Benim buraya kupon atmamamın uzun zamandır sebebi bunlar zaten.En nefret ettiğim 2 şey var birincisi kupon kazanmadan kazandı yazanlar ikinciside kupon içinde sürekli olumsuz yazıp enerjiyi kötüye çevirmek.Sizin totem belki öyledir bilmiyorum ama bana ters işte bu iki durum
O ilk durumu bende nefret ederim sevmem ama 2. Durumu arkadaş öyle dedi diye kötü düşünceden yapılan birşey yok ortada Aslında ama neyseHer muhabbet her yerde olmuyor ama dost.Benim buraya kupon atmamamın uzun zamandır sebebi bunlar zaten.En nefret ettiğim 2 şey var birincisi kupon kazanmadan kazandı yazanlar ikinciside kupon içinde sürekli olumsuz yazıp enerjiyi kötüye çevirmek.Sizin totem belki öyledir bilmiyorum ama bana ters işte bu iki durum
Amin Allah kabul etsinSahuru yaptık çok iyi adam değiliz belki de Allah tutacağımiz oruçları kabul eylesin