- 4,385
- 7,400
- 113
Yazıldı yazıldı emek veren dostlara yazıldı dost kimsenin hakkını bırakmam@MR.YK bu adam sabaha kadar deli gibi takip etti hakkıdır
Yazıldı yazıldı emek veren dostlara yazıldı dost kimsenin hakkını bırakmam@MR.YK bu adam sabaha kadar deli gibi takip etti hakkıdır
Adamsın Uyuyordur o zaten döner sanaYazıldı yazıldı emek veren dostlara yazıldı dost kimsenin hakkını bırakmam
Çok net açıklayıcıHayırlı uğurlu olsun. İnşallah hırs yapıp gece tekrar kaybetmezsin. Zira burasi forum. Kazanın a herkes arkadaşın olur eğer kendisine bir şey yollanmazsa en büyük düşmanın. 🙂🙂🙂 Kuponun yatsın dede felç olsun kolu kalkmasin diye dua ederler. Bir kaç gün ara ver bence yada altın maltin bir şeyler al zira Coin piyasası da iyi boha sardı.
Helal olsun daha fazlasini kazanman dilegiyleYazıldı yazıldı emek veren dostlara yazıldı dost kimsenin hakkını bırakmam
Tavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim dost yaklaşık 1 senedir kendimi üzecek miktarda oynamıyorum.Hırs hiç etmiyorum onun dışında forum ortamınıda biliyorum emek veren herkese yazdım konu içinde ama emek vermeyipte yazan yada para bekleyen biraz daha beklesin.O adamlar gece takipteydi kimsenin hakkını yemem.Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hırs yapıp gece tekrar kaybetmezsin. Zira burasi forum. Kazanın a herkes arkadaşın olur eğer kendisine bir şey yollanmazsa en büyük düşmanın. 🙂🙂🙂 Kuponun yatsın dede felç olsun kolu kalkmasin diye dua ederler. Bir kaç gün ara ver bence yada altın maltin bir şeyler al zira Coin piyasası da iyi boha sardı.
Takip etmeyen kişilere gönderme Kral o adamlar emek vermiş sonuçtaTavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim dost yaklaşık 1 senedir kendimi üzecek miktarda oynamıyorum.Hırs hiç etmiyorum onun dışında forum ortamınıda biliyorum emek veren herkese yazdım konu içinde ama emek vermeyipte yazan yada para bekleyen biraz daha beklesin.O adamlar gece takipteydi kimsenin hakkını yemem.