Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 80K Won

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
993
364
83
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hırs yapıp gece tekrar kaybetmezsin. Zira burasi forum. Kazanın a herkes arkadaşın olur eğer kendisine bir şey yollanmazsa en büyük düşmanın. 🙂🙂🙂 Kuponun yatsın dede felç olsun kolu kalkmasin diye dua ederler. Bir kaç gün ara ver bence yada altın maltin bir şeyler al zira Coin piyasası da iyi boha sardı.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,568
31,917
113
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hırs yapıp gece tekrar kaybetmezsin. Zira burasi forum. Kazanın a herkes arkadaşın olur eğer kendisine bir şey yollanmazsa en büyük düşmanın. 🙂🙂🙂 Kuponun yatsın dede felç olsun kolu kalkmasin diye dua ederler. Bir kaç gün ara ver bence yada altın maltin bir şeyler al zira Coin piyasası da iyi boha sardı.
Çok net açıklayıcı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Tavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim dost yaklaşık 1 senedir kendimi üzecek miktarda oynamıyorum.Hırs hiç etmiyorum onun dışında forum ortamınıda biliyorum emek veren herkese yazdım konu içinde ama emek vermeyipte yazan yada para bekleyen biraz daha beklesin.O adamlar gece takipteydi kimsenin hakkını yemem.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,568
31,917
113
Tavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim dost yaklaşık 1 senedir kendimi üzecek miktarda oynamıyorum.Hırs hiç etmiyorum onun dışında forum ortamınıda biliyorum emek veren herkese yazdım konu içinde ama emek vermeyipte yazan yada para bekleyen biraz daha beklesin.O adamlar gece takipteydi kimsenin hakkını yemem.
Takip etmeyen kişilere gönderme Kral o adamlar emek vermiş sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...