Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 80K Won

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Bak adamla aramızda şöyle bi muhabbet var ondan öyle yazdım sen orda hemen çıkıştın hevesim gitti yeminle @LordVoldemort
Her muhabbet her yerde olmuyor ama dost.Benim buraya kupon atmamamın uzun zamandır sebebi bunlar zaten.En nefret ettiğim 2 şey var birincisi kupon kazanmadan kazandı yazanlar ikinciside kupon içinde sürekli olumsuz yazıp enerjiyi kötüye çevirmek.Sizin totem belki öyledir bilmiyorum ama bana ters işte bu iki durum

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,217
18,873
113
Her muhabbet her yerde olmuyor ama dost.Benim buraya kupon atmamamın uzun zamandır sebebi bunlar zaten.En nefret ettiğim 2 şey var birincisi kupon kazanmadan kazandı yazanlar ikinciside kupon içinde sürekli olumsuz yazıp enerjiyi kötüye çevirmek.Sizin totem belki öyledir bilmiyorum ama bana ters işte bu iki durum
Sana hortkuluk lazım voldemort knicks maçında

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,781
10,826
113
O ilk durumu bende nefret ederim sevmem ama 2. Durumu arkadaş öyle dedi diye kötü düşünceden yapılan birşey yok ortada Aslında ama neyse :) tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...