- 4,385
- 7,400
- 113
Bu takımların hepsi benim aşklarım dayı boşuna yazmıyorum 😄Körün gözmu la bro.phili senin bağışını bilse bu kdr atmazdi çok büyük şans vardı o macta
Bu takımların hepsi benim aşklarım dayı boşuna yazmıyorum 😄Körün gözmu la bro.phili senin bağışını bilse bu kdr atmazdi çok büyük şans vardı o macta
5/4 yapmak şart. 5/5in tadından yenmez. Ödüller x2 olurŞu orlando maçını da içeri alalım da
reis katılım varmı orlando macına destek atalımDemek ki neymiş imkansız diye bir şey yokmuş kötüyü çağırmayın yeter 3/3 yess be
Ben küstüm gidiyom awk sahada davosa gelmemBu takımların hepsi benim aşklarım dayı boşuna yazmıyorum 😄
Baba phi maçından sonra new york a da ümidi kesmemek lazım aslında5/4 yapmak şart. 5/5in tadından yenmez. Ödüller x2 olur
New York 235.5 üstSon maç ne oynadın dost
Geç kaldın dost üzgünüm adamlar 5 saattir maç takip ediyorreis katılım varmı orlando macına destek atalımtebrikler bu arada
Bi uzarsa ortalık yangın yerBaba phi maçından sonra new york a da ümidi kesmemek lazım aslında
reis ben yeni kupon yapacaksın sandım yanlıs anlamısımGeç kaldın dost üzgünüm adamlar 5 saattir maç takip ediyor
Reis ben dm atamıyorum gece filtresi yüzündenBi uzarsa ortalık yangın yer
Teşekkürler dostNew York 235.5 üst
Orlando yener
Ayrı 2 kupon
Rica ederimTeşekkürler dost
İnşallah diyelim dost 5-5 bu gecenin hakkıBi uzarsa ortalık yangın yer
Kripto trondan gelecek dostReis ben dm atamıyorum gece filtresi yüzündenödüller İban mı kripto mu
Dost bizde yoğun olmasada enbasundsn burdayuz calisyirum fazla yogunlasamasaktaSende buradaydın kardeşim benim seninde dm yanacak
Ben yazarım çekim vakti sizeReis ben dm atamıyorum gece filtresi yüzündenödüller İban mı kripto mu
Getir Orlandoyu Suzanım ver yansın OrlandoyaOrlando 29-25