- 7,451
- 2,510
- 113
Uyudular mi modlar ne yaptı cevap yok 😀
Yoruma yazayım kopyala sen sonra silerimModlara mı sormak lazım bilmiyorum ki dm çıkması lazım normalde
Reis dmden atman lazım isim soy isim de yazıcaksın benim dm açık neden olmuyor anlamadım sen aç dmni senin dm de kapalıYoruma yazayım kopyala sen sonra silerim
Senin belli bir mesaj atman lazım o yüzden olması lazımReis dmden atman lazım isim soy isim de yazıcaksın benim dm açık neden olmuyor anlamadım sen aç dmni senin dm de kapalı
Bn geçen sene bikac kez 20k çektim sorun yaşamadım.Gelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder mi
Adamın dm açık seninki kapalı kardeş.bnde adama dm atiliyorReis dmden atman lazım isim soy isim de yazıcaksın benim dm açık neden olmuyor anlamadım sen aç dmni senin dm de kapalı
Bizi dm ye alsana 😀Adamın dm açık seninki kapalı kardeş.bnde adama dm atiliyor
Benim dm açık ama kapalı gösteriyor sizin dmler de kapalı gösteriyorAdamın dm açık seninki kapalı kardeş.bnde adama dm atiliyor
Ben anlamıyorum ki o işten.yanlis yazmisin bu arada seninki açık digerininki açık deilBizi dm ye alsana 😀
Belki belli bı msj şartı vardır yeni uyesin daha 2 gün olmamış üye olaliBenim dm açık ama kapalı gösteriyor sizin dmler de kapalı gösteriyor
Benim ki açık yani sana atabiliyorum nasıl yapmak lazım 😀Ben anlamıyorum ki o işten.yanlis yazmisin bu arada seninki açık digerininki açık deil
Aynen senin açık o adamla iletişim sıkıntı anca bilen biri 3lu dM acicak sen o bide kendisi o şekil çözülür sanırım ama oda olmayabilir.at buraya silersin ark alınca.bn olsam öyle yapardım.ban yersen karışmam 😁Benim ki açık yani sana atabiliyorum nasıl yapmak lazım 😀
Başkana yazdım uyuyor herhalde cevap yok 😀Aynen senin açık o adamla iletişim sıkıntı anca bilen biri 3lu dM acicak sen o bide kendisi o şekil çözülür sanırım ama oda olmayabilir.at buraya silersin ark alınca.bn olsam öyle yapardım.ban yersen karışmam 😁
Yazıyorum burdan tamambdeyince hemenbyazcam sen al isim de yazarım 😀Benim dm açık ama kapalı gösteriyor sizin dmler de kapalı gösteriyor
Bro adam 100 lira ile 1.12ye basarak roll yapıyor sana ne aticak anlamadım bu işten bişey 😁Başkana yazdım uyuyor herhalde cevap yok 😀
Reis ban falan yeriz daha gelmedi zaten sen modlara sor ona göre bir çözüm buluruzYazıyorum burdan tamambdeyince hemenbyazcam sen al isim de yazarım 😀
Bilmem :/Bro adam 100 lira ile 1.12ye basarak roll yapıyor sana ne aticak anlamadım bu işten bişey 😁
1700 oldu kasaBro adam 100 lira ile 1.12ye basarak roll yapıyor sana ne aticak anlamadım bu işten bişey 😁
1.12lerlemi1700 oldu kasa
Eyi bakam bol sans olaBilmem :/