Gittiği yere kadar bakalımPatlamaz bu da gelir ama nereye kadar bilmiyorum 😀
Gittiği yere kadar bakalımPatlamaz bu da gelir ama nereye kadar bilmiyorum 😀
Bize para lazım daha bulamadık 😀Gittiği yere kadar bakalım![]()
Yok mu Bişeyler sıfıra sıfır mıBize para lazım daha bulamadık 😀
Sana şöyle söylim önümüz de ki ayın maaşını dün yedik şuan ki maddi durum tam böyle o yüzden para lazım parayı vurmak lazım 😀Yok mu Bişeyler sıfıra sıfır mı
Geçmiş olsun reis benimde üstümde baya borç vardı daha yeni temize çıktım eksi yerine sıfırdayım bakalım ne zaman artıya geçicezSana şöyle söylim önümüz de ki ayın maaşını dün yedik şuan ki maddi durum tam böyle o yüzden para lazım parayı vurmak lazım 😀
Umudumuz en kısa zamanda geçmek ama hayırlısı diyelim 😀Geçmiş olsun reis benimde üstümde baya borç vardı daha yeni temize çıktım eksi yerine sıfırdayım bakalım ne zaman artıya geçicez
Yürü be 😀Adım 4 risk aldık ahaha
Hadi risk aldım bu da geldi yolla sıradakini 😀Adım 4 risk aldık ahaha
Adım 5Hadi risk aldım bu da geldi yolla sıradakini 😀
Oooo bu risk yiğidim 😀Adım 5
Rahat geldi neyse kiOooo bu risk yiğidim 😀
Bu maç 2.periyot rahat üst olur üst oyna ilk çeyrek sıktılar 2 per toplarlar 😀Rahat geldi neyse ki
Ben genelde altçıyım reisBu maç 2.periyot rahat üst olur üst oyna ilk çeyrek sıktılar 2 per toplarlar 😀
Hadi bakalım sen seç o zaman 😀Ben genelde altçıyım reis
Hani altçıydın lo 😀Adım 6
Senin için üst deneyeyim dedim reis normalde asla üst almam iyi başladılarHani altçıydın lo 😀
Burdan rahat gelmesi lazım 8.30 33 lazım gelmezse ağır sövülür bunlara clippers beni tedirgin ediyorGüzel sayı çıktı hizlandilar