E tamam işte ikimizde kazanmışız ne güzel55,5 alt alan ben 🧐✌
E tamam işte ikimizde kazanmışız ne güzel55,5 alt alan ben 🧐✌
Takılıyorum ben de dostum ciddi değilimNe alaka sınırdan gelmiş sevindim dostum ondan ıyyy yazdım herşeyi ters anlamaktan bir vazgeçin artık ya
Bol şansTakılıyorum ben de dostum ciddi değilim
Hani benim doğum günü hediyemBol şans
UzamayacakkkkkUzarsa şaşırmam başıma illa bir illet gelecek
Maçı takip ediyorum 😀@Ciqlett neredesin reis
Gelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder miMaçı takip ediyorum 😀
Bi 🚬₺ 50 var da gerisi yokGelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder mi
Öder sorun olmazGelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder mi
Bende atayım 😀Gelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder mi
Ama dm kapalı seninGelirse çekim yapıp başka siteye geçicem iban atarsın bu arada Casivera güvenilir mi yüzde 30 discount var orda devam etsem 3 5k olsa öder mi
Nasıl kapalı sadece üyeler yazıyor gizlide değilAma dm kapalı senin
Yeni üyeyim diye mi acaba dm başlat yeri de yok bendeAma dm kapalı senin
Sen bana dm atYeni üyeyim diye mi acaba dm başlat yeri de yok bende
Sende de dm yeri çıkmıyor kiSen bana dm at
Nasıl yapacağız buraya yazayım sonra hemen sileyim sen o ara kopyalaSende de dm yeri çıkmıyor ki
Modlara mı sormak lazım bilmiyorum ki dm çıkması lazım normaldeNasıl yapacağız buraya yazayım sonra hemen sileyim sen o ara kopyala
Sorayım hemenModlara mı sormak lazım bilmiyorum ki dm çıkması lazım normalde