Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Hk.

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,170
530
113
Daha önce buna benzer birşey oldu çektim dedinya göstersene bir onu
O internet alisveris sitesi iste gorevlerimi yapmamda yardımcı ol dedi bende tamam dedim dumenden iste 30 urunun sattigina yardimci oldum bana 800 dolar komisyon verdi sonra dedi ki 1000 dolar yatir bugun icinde 5 bin dolar çekeceksin dedi bende yok dedim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
2,003
113
O internet alisveris sitesi iste gorevlerimi yapmamda yardımcı ol dedi bende tamam dedim dumenden iste 30 urunun sattigina yardimci oldum bana 800 dolar komisyon verdi sonra dedi ki 1000 dolar yatir bugun icinde 5 bin dolar çekeceksin dedi bende yok dedim
800 doları çektiğini göstersene diyorum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
2,003
113
Sifremi unuttum dedim 24 saat islem yapamazsin dedi saat 5 te acilicak
Bak şimdi sana olacağı söylüyorum iyi oku ve anla. O tür kişiler pushing av taktiği kullanarak sahte cüzdan yazılımları ile o parayı o hesapta varmış gibi gösteriyorlar ama öyle bir para yok . Senin gibi böyle kişiler o parayı görünce ahaaa para geldi havadan diye sevindirik oluyorlar. Tuzağa çekmek ve o hayali parayı sözde Alman için senden o görünen miktarı alabilmen için 100 200 dolar usdt artık ne tutturursa fee ücreti yani masraf ücreti adı altında yatırım isteyecek senden. Yaptıkları bu yazılım ile senin para otomatik olarak onların gerçek hesabına geçecek sende trene bakan öküz misali kalacaksın ortada.

Yahu az aklını çalıştır hiç tanımadığın bir kişi al bu parayı mı der ve ortada olmayan bir para için. Her zaman derim bizim ülkenin cahilleri bitmez

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,471
1,957
113
Kara kaş kara gözüne vurulmuş usta al tüm varlığım senin olsun demiş :D virüs yemediysen iyi

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Arkadaşlar pazar günü tiktoktan bir kadin hic bir takipçisi yok 0 0 olan mesaj atti kendi bilgileri ve sifresi borsa sitesinde bu bilgiler sende dursun dedi sonra bende yazdim kimsin diye cevap vermedi dedigi sayfaya girdim hesabinda inanilmaz bir para var 2023 yilindan beride kullaniyor hesap gecmisine baktim gorselde atacağım parayi kendi kripto hesabima cekme gibi bir durum olabilir mi ?
Güzel tezgah

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,170
530
113
Bak şimdi sana olacağı söylüyorum iyi oku ve anla. O tür kişiler pushing av taktiği kullanarak sahte cüzdan yazılımları ile o parayı o hesapta varmış gibi gösteriyorlar ama öyle bir para yok . Senin gibi böyle kişiler o parayı görünce ahaaa para geldi havadan diye sevindirik oluyorlar. Tuzağa çekmek ve o hayali parayı sözde Alman için senden o görünen miktarı alabilmen için 100 200 dolar usdt artık ne tutturursa fee ücreti yani masraf ücreti adı altında yatırım isteyecek senden. Yaptıkları bu yazılım ile senin para otomatik olarak onların gerçek hesabına geçecek sende trene bakan öküz misali kalacaksın ortada.

Yahu az aklını çalıştır hiç tanımadığın bir kişi al bu parayı mı der ve ortada olmayan bir para için. Her zaman derim bizim ülkenin cahilleri bitmez
Mantikli

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Kanka benzer konudan bende yanlış hatırlamıyorsam 700 dolara yakin cektim