- 1,300
- 466
- 83
Bu konu çok uzadı çekim verildi mi
Yaş kaç senin 😂😂2 milyon usd değil yarisi çeyreği bile cok is gorur
Ne diyim2 milyon usd değil yarisi çeyreği bile cok is gorur
13 🤣🤣🤣🤣🤣Yaş kaç senin 😂😂
Sen ciddi misin 🤣🤣 ortalık cahil doluBu konu çok uzadı çekim verildi mi
O internet alisveris sitesi iste gorevlerimi yapmamda yardımcı ol dedi bende tamam dedim dumenden iste 30 urunun sattigina yardimci oldum bana 800 dolar komisyon verdi sonra dedi ki 1000 dolar yatir bugun icinde 5 bin dolar çekeceksin dedi bende yok dedimDaha önce buna benzer birşey oldu çektim dedinya göstersene bir onu
800 doları çektiğini göstersene diyorumO internet alisveris sitesi iste gorevlerimi yapmamda yardımcı ol dedi bende tamam dedim dumenden iste 30 urunun sattigina yardimci oldum bana 800 dolar komisyon verdi sonra dedi ki 1000 dolar yatir bugun icinde 5 bin dolar çekeceksin dedi bende yok dedim
Ben nerden gösterecem kardesim 2 yil oldu800 doları çektiğini göstersene diyorum
Tamam hadi şu parayı çek o zaman hiç tanımadığın biri seni seçtim Pikachu diyerek seni seçmiş 😃 ne iyi insanlar var şu hayattaBen nerden gösterecem kardesim 2 yil oldu
Sifremi unuttum dedim 24 saat islem yapamazsin dedi saat 5 te acilicakTamam hadi şu parayı çek o zaman hiç tanımadığın biri seni seçtim Pikachu diyerek seni seçmiş 😃 ne iyi insanlar var şu hayatta
5 saat sonra kesin para yatırın derSifremi unuttum dedim 24 saat islem yapamazsin dedi saat 5 te acilicak
Bende yatirmam olur biter5 saat sonra kesin para yatırın der![]()
heyecan yaşamış olursun en azından dostBende yatirmam olur biter
Bak şimdi sana olacağı söylüyorum iyi oku ve anla. O tür kişiler pushing av taktiği kullanarak sahte cüzdan yazılımları ile o parayı o hesapta varmış gibi gösteriyorlar ama öyle bir para yok . Senin gibi böyle kişiler o parayı görünce ahaaa para geldi havadan diye sevindirik oluyorlar. Tuzağa çekmek ve o hayali parayı sözde Alman için senden o görünen miktarı alabilmen için 100 200 dolar usdt artık ne tutturursa fee ücreti yani masraf ücreti adı altında yatırım isteyecek senden. Yaptıkları bu yazılım ile senin para otomatik olarak onların gerçek hesabına geçecek sende trene bakan öküz misali kalacaksın ortada.Sifremi unuttum dedim 24 saat islem yapamazsin dedi saat 5 te acilicak
Güzel tezgahArkadaşlar pazar günü tiktoktan bir kadin hic bir takipçisi yok 0 0 olan mesaj atti kendi bilgileri ve sifresi borsa sitesinde bu bilgiler sende dursun dedi sonra bende yazdim kimsin diye cevap vermedi dedigi sayfaya girdim hesabinda inanilmaz bir para var 2023 yilindan beride kullaniyor hesap gecmisine baktim gorselde atacağım parayi kendi kripto hesabima cekme gibi bir durum olabilir mi ?
😄Kara kaş kara gözüne vurulmuş usta al tüm varlığım senin olsun demişvirüs yemediysen iyi
MantikliBak şimdi sana olacağı söylüyorum iyi oku ve anla. O tür kişiler pushing av taktiği kullanarak sahte cüzdan yazılımları ile o parayı o hesapta varmış gibi gösteriyorlar ama öyle bir para yok . Senin gibi böyle kişiler o parayı görünce ahaaa para geldi havadan diye sevindirik oluyorlar. Tuzağa çekmek ve o hayali parayı sözde Alman için senden o görünen miktarı alabilmen için 100 200 dolar usdt artık ne tutturursa fee ücreti yani masraf ücreti adı altında yatırım isteyecek senden. Yaptıkları bu yazılım ile senin para otomatik olarak onların gerçek hesabına geçecek sende trene bakan öküz misali kalacaksın ortada.
Yahu az aklını çalıştır hiç tanımadığın bir kişi al bu parayı mı der ve ortada olmayan bir para için. Her zaman derim bizim ülkenin cahilleri bitmez
Kanka benzer konudan bende yanlış hatırlamıyorsam 700 dolara yakin cektimO internet alisveris sitesi iste gorevlerimi yapmamda yardımcı ol dedi bende tamam dedim dumenden iste 30 urunun sattigina yardimci oldum bana 800 dolar komisyon verdi sonra dedi ki 1000 dolar yatir bugun icinde 5 bin dolar çekeceksin dedi bende yok dedim