Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Hk.

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,682
269
83
Geçenlerde tiktondan biri bana yazdı güya Amerika da New York'ta yaşıyormuş aslen Endonezyalı olduğunu söyledi güya eşi kanserden ölmüş yardım etmek istiyormuş güvenilir birini arıyor yardım içinde Türkiyeyi seçmiş insanlari çok iyiymiş (bilmez ki Türkler adamı ayakta öper)neyse sana guvenebilirmiyim dedi tabi dedim sandım benim hesaba para atacak ben dagitacam (o parayı atsa dağıtımı görürdü de ) her neyse beni WhatsApp a çekmeye çalıştı bende bura iyi buradan devam dedim sonrasi ha bire sana guvenebilirmiyim diyip duruyor eeehhhhh beee dedim yeter artık güveniyorsan güven dedim kaçtı kuş 🐦 🐦 🐦

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,344
3,206
113
Nasıl ya nasıl inanabiliyorsun durduk yere 25 milyon dolarlık hesabın şifresini sana verebileceğine nasıl inanıyorsun. Kendinizi nasıl bu kadar üstün görebiliyorsunuz anlamıyorum. Şu soruyu hiç sormadın mı kendine ula ben kimim ki bu kadın bana 25 milyon dolarlık hesabını versin 20 yıllık arkadaşım 200 lira vermezken nasıl demiyorsunuz anlamıyorum