- 1,170
- 529
- 113
Deneyecem bakalimSen çekim ver bakalım o zaman belli olur ufak bi miktar çekim ver en başta
Deneyecem bakalimSen çekim ver bakalım o zaman belli olur ufak bi miktar çekim ver en başta
VIP olup çekebilirsiniz der siteHesapta bu kadar para var iken zannetmiyorum komisyon isteyecegini
Gözünün yasina bakmam 200 kişiye dağıtım acarimGelirse dagitirsin burda biraz 🤣🤣🤣🤣
Birader sen bu akılla nasıl bu noktaya geldim bravo sana 😂😂Eger bir cekim olursa 200 kişiye dağıtım yaparim valla
O ne bu az buz para değil milyonluk mebla buArkadaşlar pazar günü tiktoktan bir kadin hic bir takipçisi yok 0 0 olan mesaj atti kendi bilgileri ve sifresi borsa sitesinde bu bilgiler sende dursun dedi sonra bende yazdim kimsin diye cevap vermedi dedigi sayfaya girdim hesabinda inanilmaz bir para var 2023 yilindan beride kullaniyor hesap gecmisine baktim gorselde atacağım parayi kendi kripto hesabima cekme gibi bir durum olabilir mi ?
Kardesim gecenlerde de oldu 800 dolar cektim sonra giris yapmadim bilmiyorum isteKardeşim insanlar sana bu dolandırıcılık işi diyor ısrarla inanmak istemiyorsun.
Sen o parayı çekmek isteyeceksin senden 10 - 30 arası usdt isteyecek 3 yıllık sistem bu .
Az kafayı çalıştır neden hiç tanımadığın birisi sana böyle bir hesap versin ?
Kanka yok o değil okxx sifremi unuttum dedim 24 saat islem yapamazsin dedi onu bekliyorum 5 te kalkacakBir türlü çekim veremedi 🤣🤣🤣🤣 vip olmak için 100 dolar yatirdiktan sonra çekim yapabilirsiniz
ekkk 100k dolar ilk etaptaKardesim gecenlerde de oldu 800 dolar cektim sonra giris yapmadim bilmiyorum iste
Günde bu şekilde 50 tane mal geliyor düşme bunlara.Kardesim gecenlerde de oldu 800 dolar cektim sonra giris yapmadim bilmiyorum iste
Hayatim komple kurtulur su parayla yarisiyla bile kurtulurO ne bu az buz para değil milyonluk mebla bu
Göstersene çektiğini bir görelim nasıl çektin 😂Kardesim gecenlerde de oldu 800 dolar cektim sonra giris yapmadim bilmiyorum iste
Benim bir noktaya geldigim konu değil akıl danışmak istedimBirader sen bu akılla nasıl bu noktaya geldim bravo sana 😂😂
Ben şimdi ne yapayımGöstersene çektiğini bir görelim nasıl çektin 😂
Daha önce buna benzer birşey oldu çektim dedinya göstersene bir onuBenim bir noktaya geldigim konu değil akıl danışmak istedim
2 milyon usd değil yarisi çeyreği bile cok is gorurGünde bu şekilde 50 tane mal geliyor düşme bunlara.
800 dolar adamların boşluğuna gelmiş göndermiş 2 milyon usdtyi nasıl göndersinler.
Lan daha önce 800 dolar çektim dedin ya önce onu bir göster sen 😃Ben şimdi ne yapayım