Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Hk.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,601
16,987
113
Para koparmak için yapılmış tezgah. Çekim yapman için para isterler senden. Umut bağlama

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,682
269
83
Arkadaşlar pazar günü tiktoktan bir kadin hic bir takipçisi yok 0 0 olan mesaj atti kendi bilgileri ve sifresi borsa sitesinde bu bilgiler sende dursun dedi sonra bende yazdim kimsin diye cevap vermedi dedigi sayfaya girdim hesabinda inanilmaz bir para var 2023 yilindan beride kullaniyor hesap gecmisine baktim gorselde atacağım parayi kendi kripto hesabima cekme gibi bir durum olabilir mi ?
O ne bu az buz para değil milyonluk mebla bu

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,758
1,388
113
Kardeşim insanlar sana bu dolandırıcılık işi diyor ısrarla inanmak istemiyorsun.
Sen o parayı çekmek isteyeceksin senden 10 - 30 arası usdt isteyecek 3 yıllık sistem bu .
Az kafayı çalıştır neden hiç tanımadığın birisi sana böyle bir hesap versin ?

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,300
466
83
Bir türlü çekim veremedi 🤣🤣🤣🤣 vip olmak için 100 dolar yatirdiktan sonra çekim yapabilirsiniz

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,170
529
113
Kardeşim insanlar sana bu dolandırıcılık işi diyor ısrarla inanmak istemiyorsun.
Sen o parayı çekmek isteyeceksin senden 10 - 30 arası usdt isteyecek 3 yıllık sistem bu .
Az kafayı çalıştır neden hiç tanımadığın birisi sana böyle bir hesap versin ?
Kardesim gecenlerde de oldu 800 dolar cektim sonra giris yapmadim bilmiyorum iste