Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kemal34 | Tek Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
0.00

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,185
33,114
113
Bazı namussuzlar var Onlar beni yönetime bildiriyor muhabbeti olunca kendileri de muhabbet ediyor ama en iyisi kendi konumda yazıyorum çiziyorum hadi onu da yönetime bildirsin de göreyim onları 😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,185
33,114
113
Muhattap olma abi seni cekemiyorlar
Lan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz inine bi kaçkişi üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zaten

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,126
3,610
113
Lan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz i****** üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zaten
Ons abi herşey gönlünce göre olur daha önünde uzzun hayat var öyle konuşma r

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,126
3,610
113
Lan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz inine bi kaçkişi üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zaten
Şu sms uygulamasi cozsem isim düzene giricidi bulamıyorum abi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,185
33,114
113
Neyse herkesin günü güzel olsun Ben kendi konuma geçiyorum

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,831
3,116
113
Şöyle bilmiş bilmiş konuşuyonuz deli oluyorum. Parayı nbade alttan koydum.Sen bildiğin yoldan devam et dostum.
Bilmiş değil iddiacı adam alt olacağını bilse bile nba alt almaz 1 2 alırsın sonrasi aynı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,819
13,256
113
Bilmiş değil iddiacı adam alt olacağını bilse bile nba alt almaz 1 2 alırsın sonrasi aynı
Ben aldım parayı diyorum sana kardeş niye hala iddalaşıyorsun onu anlamıyorum. Kazanıyorum yani. Sana da bol kazançlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...