Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kemal34 | Tek Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
0.00

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,114
3,605
113
Muro dışarıda gayrimeşru kovalıyor 😄😄😄😄 gündüz dışarı çıkıp işleri hallediyorum geliyorum yatıyorum Gece saat ya 4.00'de ya 5.00'te örnek veriyorum ya 2'de Ya bir de kalkıyorum sabaha kadar öyle devam
Mafya olacaktık mahfolduk

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,997
3,171
113
Muro dışarıda gayrimeşru kovalıyor 😄😄😄😄 gündüz dışarı çıkıp işleri hallediyorum geliyorum yatıyorum Gece saat ya 4.00'de ya 5.00'te örnek veriyorum ya 2'de Ya bir de kalkıyorum sabaha kadar öyle devam
Anladım dost umarım şansın Güler kazancın çoğalır bu ara kuruduk JoJo ile matbet bekliyoz habire oda öderse işte bu aralar böyle devam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,148
33,079
113
Yapıyoz kral onu da yapıyoz sen gönlünü ferah tut burda bu gerekliydi. Maça inanmıştım olmadı sağlık olsun
Ben gönlüm ferah Kral Ben senin için diyorum yani yapıyorsan Sıkıntı yok o şekil vallahi senin için diyorum yoksa bana ne 100 milyar basmışsın istersen 1 milyon bas muhabbetimiz vardı yani bir hatırın var diye söyleyeyim dedim ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,148
33,079
113
Abi ben yaz tatilinde okul arayken 3 ay has cuvalda çalıştım abi onun sayesinde okulun kıymetini anladım Allah düşmanımı düşürmesin oraya
Aslında var ya bu okuyanları var ya böyle hani isteği olmayanları harbi ağır işe vereceksin çalışacak görecek Ondan sonra bak nasıl okuyor mantıklı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,114
3,605
113
Aslında var ya bu okuyanları var ya böyle hani isteği olmayanları harbi ağır işe vereceksin çalışacak görecek Ondan sonra bak nasıl okuyor mantıklı
Abi Allah izin verirse ilerde çocuğun olursa acıma abi bırak her yaz calistir

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,114
3,605
113
Raf tuz kalmadi formda yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...