- 8,114
- 3,605
- 113
İyi aksamlarBol sans
İyi aksamlarBol sans
Mafya olacaktık mahfoldukMuro dışarıda gayrimeşru kovalıyor 😄😄😄😄 gündüz dışarı çıkıp işleri hallediyorum geliyorum yatıyorum Gece saat ya 4.00'de ya 5.00'te örnek veriyorum ya 2'de Ya bir de kalkıyorum sabaha kadar öyle devam
Öyle de 10.000 lirayı direkt basmasaydın 5 5 bassaydın örnek veriyorum Bunu iki şansın olurdu bir kere de basma Onu demeye çalışıyorumBasmadan büyüyemezsin kral bir yerde miktarları yükseltmek gerekli.
Aynen bro ben de.Reis hayırlı işler büyük ihtimal fabrikaya gidin ben bu fabrikaların ta amk
Mafya ile işim yok mafyayı sevmem devleti arkasına almış insanları kabadayılığı Hastayım benMafya olacaktık mahfolduk
Anladım dost umarım şansın Güler kazancın çoğalır bu ara kuruduk JoJo ile matbet bekliyoz habire oda öderse işte bu aralar böyle devamMuro dışarıda gayrimeşru kovalıyor 😄😄😄😄 gündüz dışarı çıkıp işleri hallediyorum geliyorum yatıyorum Gece saat ya 4.00'de ya 5.00'te örnek veriyorum ya 2'de Ya bir de kalkıyorum sabaha kadar öyle devam
Ahmet nerede çalışıyorsunReis hayırlı işler büyük ihtimal fabrikaya gidin ben bu fabrikaların ta amk
Yapıyoz kral onu da yapıyoz sen gönlünü ferah tut burda bu gerekliydi. Maça inanmıştım olmadı sağlık olsunÖyle de 10.000 lirayı direkt basmasaydın 5 5 bassaydın örnek veriyorum Bunu iki şansın olurdu bir kere de basma Onu demeye çalışıyorum
Öğlene kadar buralardayım 1'e kadar çıkıyorum dışarı İşte en fazla 2 3 burada oluyorum saatler sonra yok oluyorumAnladım dost umarım şansın Güler kazancın çoğalır bu ara kuruduk JoJo ile matbet bekliyoz habire oda öderse işte bu aralar böyle devam
Abi ben yaz tatilinde okul arayken 3 ay has cuvalda çalıştım abi onun sayesinde okulun kıymetini anladım Allah düşmanımı düşürmesin orayaAhmet nerede çalışıyorsun
Ben gönlüm ferah Kral Ben senin için diyorum yani yapıyorsan Sıkıntı yok o şekil vallahi senin için diyorum yoksa bana ne 100 milyar basmışsın istersen 1 milyon bas muhabbetimiz vardı yani bir hatırın var diye söyleyeyim dedim yaYapıyoz kral onu da yapıyoz sen gönlünü ferah tut burda bu gerekliydi. Maça inanmıştım olmadı sağlık olsun
Aynen sen öğleden sonra yoksun farkettim onu bende 😁 tamda o saaatler Forum coşuyorÖğlene kadar buralardayım 1'e kadar çıkıyorum dışarı İşte en fazla 2 3 burada oluyorum saatler sonra yok oluyorum
Aslında var ya bu okuyanları var ya böyle hani isteği olmayanları harbi ağır işe vereceksin çalışacak görecek Ondan sonra bak nasıl okuyor mantıklıAbi ben yaz tatilinde okul arayken 3 ay has cuvalda çalıştım abi onun sayesinde okulun kıymetini anladım Allah düşmanımı düşürmesin oraya
Biz coştuğu saatlerde yokuz biz gececeğizAynen sen öğleden sonra yoksun farkettim onu bende 😁 tamda o saaatler Forum coşuyor
Seni berkayanbformun baş kahini ilan ediyorum tam başkanın aradığı tılsım benceAynen sen öğleden sonra yoksun farkettim onu bende 😁 tamda o saaatler Forum coşuyor
Abi Allah izin verirse ilerde çocuğun olursa acıma abi bırak her yaz calistirAslında var ya bu okuyanları var ya böyle hani isteği olmayanları harbi ağır işe vereceksin çalışacak görecek Ondan sonra bak nasıl okuyor mantıklı
SağolasınSeni berkayanbformun baş kahini ilan ediyorum tam başkanın aradığı tılsım bence
Berkay keşke Antep'te olsaydın tanisirdik senle seni çok merak ediyom şarjın kaç reisim shshsh seviyorum seniSağolasın