- 64,157
- 33,085
- 113
İyi biliyorlar Yani bizi 4-5 senedir forumdayızNasıl abi
İyi biliyorlar Yani bizi 4-5 senedir forumdayızNasıl abi
He doğru abi eski ensesi kalinlardansin senİyi biliyorlar Yani bizi 4-5 senedir forumdayız
İyi sabahlar reisim dikkat etHerkese iyi sabahlar. Görüşürüz
Allah Allah ensesi Kalın mı benim ensem ince ya bir deri bir kemik kaldı bedenim 😄He doğru abi eski ensesi kalinlardansin sen
Yasin görüşürüzHerkese iyi sabahlar. Görüşürüz
Muhattap olma abi seni cekemiyorlarBazı namussuzlar var Onlar beni yönetime bildiriyor muhabbeti olunca kendileri de muhabbet ediyor ama en iyisi kendi konumda yazıyorum çiziyorum hadi onu da yönetime bildirsin de göreyim onları 😄
Abi eskilerin kabadayı adamlarına denirAllah Allah ensesi Kalın mı benim ensem ince ya bir deri bir kemik kaldı bedenim 😄
Lan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz inine bi kaçkişi üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zatenMuhattap olma abi seni cekemiyorlar
Ons abi herşey gönlünce göre olur daha önünde uzzun hayat var öyle konuşma rLan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz i****** üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zaten
Bol şanslarGelirse bir kişi 400 bir kişi 500
Yatti maalesef reisimBol şanslar
Şu sms uygulamasi cozsem isim düzene giricidi bulamıyorum abiLan biliyorum yönetim de bunun farkında O yüzden beni bu anlamıyor ya o karaktersiz inine bi kaçkişi üç dört hesapla geliyor buraya biliyor musun birinden yazıyor Mesela beni tahrik ediyor ikimiz banlanıyoruz ya gidiyor bu sefer eşi ya da anası babası kim varsa hesap açmış onun hesabı ile geliyor tekrardan buraya yani Maksat beni banlatmak ya zannediyorlar ki yani banlandığı zaman benim Kaybım olacak benim hiçbir kaybım yok benim hayatım kayıp zaten
Yaşadığım hayatı görsen böyle demezdin allah ıslah etsin beni ne diyeyimOns abi herşey gönlünce göre olur daha önünde uzzun hayat var öyle konuşma r
NBA altın kuralıdır alt alınmaz geçmiş olsun dost çok üzücü olmuşGelirse bir kişi 400 bir kişi 500
Şöyle bilmiş bilmiş konuşuyonuz deli oluyorum. Parayı nbade alttan koydum.Sen bildiğin yoldan devam et dostum.NBA altın kuralıdır alt alınmaz geçmiş olsun dost çok üzücü olmuş
Bilmiş değil iddiacı adam alt olacağını bilse bile nba alt almaz 1 2 alırsın sonrasi aynıŞöyle bilmiş bilmiş konuşuyonuz deli oluyorum. Parayı nbade alttan koydum.Sen bildiğin yoldan devam et dostum.
Ben aldım parayı diyorum sana kardeş niye hala iddalaşıyorsun onu anlamıyorum. Kazanıyorum yani. Sana da bol kazançlar.Bilmiş değil iddiacı adam alt olacağını bilse bile nba alt almaz 1 2 alırsın sonrasi aynı