- 10,997
- 3,172
- 113
Şans dost işte ne zamana denk gelirsek o etkinliğe role katiliyoz kısmetse alıyoruz ben kaçtım cümleten hayırlı günler dostBiz coştuğu saatlerde yokuz biz gececeğiz
Şans dost işte ne zamana denk gelirsek o etkinliğe role katiliyoz kısmetse alıyoruz ben kaçtım cümleten hayırlı günler dostBiz coştuğu saatlerde yokuz biz gececeğiz
Aga herkes bana diyor ama sizde iyi değilsiniz haniBerkay keşke Antep'te olsaydın tanisirdik senle seni çok merak ediyom şarjın kaç reisim shshsh seviyorum seni
Allah razı olsunAbi Allah izin verirse ilerde çocuğun olursa acıma abi bırak her yaz calistir
Doğru soyluyon reisim valla formun bekcileriyizAga herkes bana diyor ama sizde iyi değilsiniz hani
Düşme Ahmedim düşmeDoğru soyluyon reisim valla formun bekcileriyiz
Düştük reisim birkere valla bu bataklıktan cikamiyoruzDüşme Ahmedim düşme
Ne diyor sana herkesAga herkes bana diyor ama sizde iyi değilsiniz hani
Sağol dost iyi düşüncen için görüşmek uzereBerkay keşke Antep'te olsaydın tanisirdik senle seni çok merak ediyom şarjın kaç reisim shshsh seviyorum seni
Ne zaman görsek forumdasın işin gücün yok mu diyorlar. Kimseye zararım yok 😅Ne diyor sana herkes
Biraz doğru reisim iş güç var mı seninNe zaman görsek forumdasın işin gücün yok mu diyorlar. Kimseye zararım yok 😅
Daimon Reis gelsin sabahleyin de şu geçen beni muhabbetten banladı kot konusunda herkes muhabbet ediyor orada hiç kimse banlanmıyor Nasıl oluyor bu beni niye banlıyorNe zaman görsek forumdasın işin gücün yok mu diyorlar. Kimseye zararım yok 😅
Vardı Ahmedim ayrıldım kriterlerime uymuyordu,🤣Biraz doğru reisim iş güç var mı senin
Dm at çözer işiniDaimon Reis gelsin sabahleyin de şu geçen beni muhabbetten banladı kot konusunda herkes muhabbet ediyor orada hiç kimse banlanmıyor Nasıl oluyor bu beni niye banlıyor
Kriterlerin neydi reisim fabrikadami calistinVardı Ahmedim ayrıldım kriterlerime uymuyordu,🤣
He abi Allah affetsin baktım Muro engellendin dedi gülme krizine girdimDaimon Reis gelsin sabahleyin de şu geçen beni muhabbetten banladı kot konusunda herkes muhabbet ediyor orada hiç kimse banlanmıyor Nasıl oluyor bu beni niye banlıyor
Ya DM atsam çözer ben muhabbet ettim hak ettim yani Birkaç gün konudan uzaklaştırma ama burada muhabbet oluyor o şekilde kot konusunda hala onları da banlasın o zaman onlar da bir istirahata çekilsin haksızsam haksız deDm at çözer işini
HhhhãhhhhhHe abi Allah affetsin baktım Muro engellendin dedi gülme krizine girdim
İyi biliyorlar beni o yüzdenHe abi Allah affetsin baktım Muro engellendin dedi gülme krizine girdim
Hasa abi sen haksız olabilirmiyim öyle Dünya yokYa DM atsam çözer ben muhabbet ettim hak ettim yani Birkaç gün konudan uzaklaştırma ama burada muhabbet oluyor o şekilde kot konusunda hala onları da banlasın o zaman onlar da bir istirahata çekilsin haksızsam haksız de
Nasıl abiİyi biliyorlar beni o yüzden