Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 | Kasa 5 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,917
1,745
113
dost konunun başından beri takipteyim konuya sonradan gelenlerden eklediğin 1 kaç kişi var yanlışın var takip edenlerden mi seçtin yoksa tanidiklardan mi ?
Ben anlam veremiyorum ısrarla aynı şey yapılıyor rollerde neyse can sağlığı

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,000
26,258
113
İlk 10 sayfada olmayan kişiler var orada özellikle taraf tutmuş arkadas sonradan gelen 2 kisi seçmiş biz başından beri takipteyiz dost kendin seçseydin keske
@Kemal34
Alkan para benim seçim benim isyan yok dedik adam bana saldı neden isyan çekiyorsun 2 gün sonra yine denk gelecek sana etme be kardeşim hayırlı akşamlar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,650
13,030
113
Beyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,809
11,669
113
Beyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.
Sana lafım yok kesene bereket

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,606
1,820
113
Adam zaten 10 kişiye atmıs hala neyin derdindesiniz arkadaş bütün kazandığı dağıtsın onu mu bekliyorsunuz

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,887
16,171
113
10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09

23:30 da 5 dk lığına dm açacağım lütfen bana iban arkadaşlar, konuda takip çok kalan arkadaşlar gönül koymasın, birini yazsak diğeri isyan çekecek gerek yok bunlara kişi başı 500 tl atacağım harkese hayırlı geceler bol şanslar @Kemal34 kesene emeğine sağlık kanka 😍😎
Kardo açınca açtım der misin

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
Alkan para benim seçim benim isyan yok dedik adam bana saldı neden isyan çekiyorsun 2 gün sonra yine denk gelecek sana etme be kardeşim hayırlı akşamlar
o zaman de ki kardeşim ben takip edenlere degil istedigime vericem de rol un amacını aşıyorsun isyan ederiz tabi yaptığın harbi haksızlık 2 saattir rol takip eden insanlar var

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,010
14,718
113
Çok dagitiyon ödül almama rağmen tekrar söylüyorum

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,380
18,333
113
Cikmasada adamsin dost yeni roll insallah bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...