- 15,136
- 6,585
- 113
kemal mert , dürüst , eli açık adam 1i 1m olsun inşallah .Canın sağolsun abi
kemal mert , dürüst , eli açık adam 1i 1m olsun inşallah .Canın sağolsun abi
Ben anlam veremiyorum ısrarla aynı şey yapılıyor rollerde neyse can sağlığıdost konunun başından beri takipteyim konuya sonradan gelenlerden eklediğin 1 kaç kişi var yanlışın var takip edenlerden mi seçtin yoksa tanidiklardan mi ?
Konuyu kapatalım 😁😁Banada sözün vardı listeye girelim hahshssa
Herkes ektiğini biçiyorListe çok başaralı
Bende kara bi liste hazırladım herkese bol şanslar
Bilerek adam seçti boşverin olum 500 tl için sıkmayın canınızı o listeden ses çıkarmayanların fotosunu aldım yarın roll açtığım da hiçbirini slmicamYanlış kontrol
Alkan para benim seçim benim isyan yok dedik adam bana saldı neden isyan çekiyorsun 2 gün sonra yine denk gelecek sana etme be kardeşim hayırlı akşamlarİlk 10 sayfada olmayan kişiler var orada özellikle taraf tutmuş arkadas sonradan gelen 2 kisi seçmiş biz başından beri takipteyiz dost kendin seçseydin keske
@Kemal34
Yav he heHerkes ektiğini biçiyor
ÖnemliBro 1 sene olmamistir la gene Mayısta 10 günde 100k saçtim burda.para vardır sen yoksundur 😁 pokerde çok iyi para atmisdim her hafta 10k 60k arası para aldım jojo turnuvadan
Sana lafım yok kesene bereketBeyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.
Boşverin takmayın vallaİlk 10 sayfada olmayan kişiler var orada özellikle taraf tutmuş arkadas sonradan gelen 2 kisi seçmiş biz başından beri takipteyiz dost kendin seçseydin keske
@Kemal34
Adam zaten 10 kişiye atmıs hala neyin derdindesiniz arkadaş bütün kazandığı dağıtsın onu mu bekliyorsunuzBeyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.
Kardo açınca açtım der misin10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
23:30 da 5 dk lığına dm açacağım lütfen bana iban arkadaşlar, konuda takip çok kalan arkadaşlar gönül koymasın, birini yazsak diğeri isyan çekecek gerek yok bunlara kişi başı 500 tl atacağım harkese hayırlı geceler bol şanslar @Kemal34 kesene emeğine sağlık kanka 😍😎
o zaman de ki kardeşim ben takip edenlere degil istedigime vericem de rol un amacını aşıyorsun isyan ederiz tabi yaptığın harbi haksızlık 2 saattir rol takip eden insanlar varAlkan para benim seçim benim isyan yok dedik adam bana saldı neden isyan çekiyorsun 2 gün sonra yine denk gelecek sana etme be kardeşim hayırlı akşamlar
Ulan hyper sen etme bariKatılıyorum valla önce olanlar listede yok @Kemal34
Çok dagitiyon ödül almama rağmen tekrar söylüyorumBeyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.
Eyvallah dostum ben daha önce seçtim zaten seni iki üç kez kimseye garezim yok sıkıntı yok.Sana lafım yok kesene bereket
Cikmasada adamsin dost yeni roll insallah beklerizBeyler ne kazanmışım ki 10 kişi 500 seçtirmişim kendisiyle birlikte 11 kişiye atıyorum seçilmeyenler lütfen tebrik etsin geçsin konu panayır yeri gibi şu an illa ki birisi dışarıda kalmak zorunda varsa daha kral dağıtım yapan o gelsin benden bu kadar kusura bakmayın.
kara deme ya adım geçince üstüme alınıyorum dostListe çok başaralı
Bende kara bi liste hazırladım herkese bol şanslar