- 54,381
- 18,333
- 113
Yine es gecildok 2 karavNaKral o maçta limit olması normal betcoda euroligde sıkıntı olmaz
Yine es gecildok 2 karavNaKral o maçta limit olması normal betcoda euroligde sıkıntı olmaz
Eline sağlık dost🙏 @Kemal34 dost kesene bereket 🙏10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
23:30 da 5 dk lığına dm açacağım lütfen bana iban arkadaşlar, konuda takip çok kalan arkadaşlar gönül koymasın, birini yazsak diğeri isyan çekecek gerek yok bunlara kişi başı 500 tl atacağım harkese hayırlı geceler bol şanslar @Kemal34 kesene emeğine sağlık kanka 😍😎
Adil bi liste olmuş tesekkurker hahxhss10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
23:30 da 5 dk lığına dm açacağım lütfen bana iban arkadaşlar, konuda takip çok kalan arkadaşlar gönül koymasın, birini yazsak diğeri isyan çekecek gerek yok bunlara kişi başı 500 tl atacağım harkese hayırlı geceler bol şanslar @Kemal34 kesene emeğine sağlık kanka 😍😎
Seninde kemalinde eline sağlık ulan bu kemaldrn 2. Yada 3. Ödül alisim adama bı donemek ayıp oluyo mahcup oldum.neysr odesiriz elbet 😉10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
cansın10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
Teşekkürler Oğuzhan iyi akşamlarEline saglik cihan bekledigim harkeet ✋✋
dost konunun başından beri takipteyim konuya sonradan gelenlerden eklediğin 1 kaç kişi var yanlışın var takip edenlerden mi seçtin yoksa tanidiklardan mi ?10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
Orası öyle kanka haklısınKral o maçta limit olması normal betcoda euroligde sıkıntı olmaz
Banada abi ayıpsın 1 sene öncede sözün var hahahahA 😅😅😅Seninde kemalinde eline sağlık ulan bu kemaldrn 2. Yada 3. Ödül alisim adama bı donemek ayıp oluyo mahcup oldum.neysr odesiriz elbet 😉
Canın sağolsun abiSeninde kemalinde eline sağlık ulan bu kemaldrn 2. Yada 3. Ödül alisim adama bı donemek ayıp oluyo mahcup oldum.neysr odesiriz elbet 😉
Banada sözün vardı listeye girelim hahshssaSeninde kemalinde eline sağlık ulan bu kemaldrn 2. Yada 3. Ödül alisim adama bı donemek ayıp oluyo mahcup oldum.neysr odesiriz elbet 😉
kazancın daim olsun reis adamın dibisinCanın sağolsun abi
Liste çok başaralıCanın sağolsun abi
Emeğine sağlık dostum seninde🙏10 kişi tam liste ;
@AnthonyEdwards
@Hayat1kumar
@MR.YK
@tahir1603
@Kashima
@elysion123
@onkooo411
@SaHgEc
@KaRaa
@Batugs09
1 adım daha atsaydin kral dışarıda kalanlar icinCanın sağolsun abi
Bro 1 sene olmamistir la gene Mayısta 10 günde 100k saçtim burda.para vardır sen yoksundur 😁 pokerde çok iyi para atmisdim her hafta 10k 60k arası para aldım jojo turnuvadanBanada abi ayıpsın 1 sene öncede sözün var hahahahA 😅😅😅