Yok dostum 5 adım 7 adım olsa kimse girmezora yapilmaz 7 adim son adimlarda odul miktari icin riske atilar para deymez yani
Bu ara ben de de var birşeyler 😀Bu foruma geldiğim ilk hafta roll açtım 4 5 saatte 17 de 17 yaptım sonra vaeya bir nazar değdirdiler sorma
😄😄
Kesin dolduruyondur 1/2. 2/1Kuponlara bak hepsi milyon veriyo tüpçüye hayır yapıyoruz işte aq 1 maç bile geldiği yok
Ekli dosyayı görüntüle 866323
duzenlemisler ozaman ilk actiginda 7 adim diYok dostum 5 adım 7 adım olsa kimse girmez
Açtırmam artık dedi valla bir bakıma da iyi belki vurur komple sıyrılır yine o kazanmış aslında 400k o zaman benim haberim yok ben onu oynamıyor biliyordum sonra yine vermiş 2 güne hepsiniBurada niye takılmıyor
7 adım atılmaz 5nci adımda riske değmez dediğin gibi yoksaduzenlemisler ozaman ilk actiginda 7 adim di
İnşallah vurur da bırakır yoksa durum kötüAçtırmam artık dedi valla bir bakıma da iyi belki vurur komple sıyrılır yine o kazanmış aslında 400k o zaman benim haberim yok ben onu oynamıyor biliyordum sonra yine vermiş 2 güne hepsini
Milyonda 1 ihtimal bile değil kanki bu oranlar baya ucmussunÖyle olsa yine iyi kanki öyle oran vermiyor Ekli dosyayı görüntüle 866325
Girdi kısır döngüye zor çıkarİnşallah vurur da bırakır yoksa durum kötü
Yaklaşıyoruz bazen 1 gole giden çok oldu 3 tane bilsek yeter alicim 250k alırızMilyonda 1 ihtimal bile değil kanki bu oranlar baya ucmussun