- 13,452
- 8,498
- 113
kesene bereketGönderimler tamamlandı Ahmet size ben Ahmete gönderdim görev tamam.
kesene bereketGönderimler tamamlandı Ahmet size ben Ahmete gönderdim görev tamam.
Orada vi randıman alamadık o ödülü ben ilk gün alıyordum limit olmasa 100 k bendeydi limitten oynayamadim maçlarım geldiMülayim o değil de senin gibi adam onlybette ödül alamadı ya ona yanarım
Selam kanki ne yaptın yine şikeli maçları buldun mu bugun@Enişte kanki selam
Aynen biliyorum ama hissettim ben sen orda alamayacagjnı 40 yılın başı hislerimiz doğru çıktı oda bi boka yaramadıOrada vi randıman alamadık o ödülü ben ilk gün alıyordum limit olmasa 100 k bendeydi limitten oynayamadim maçlarım geldi
Virabet in roll varmış devam eden 5 adımlı biraz zorlasan kesin alırsın dostumOrada vi randıman alamadık o ödülü ben ilk gün alıyordum limit olmasa 100 k bendeydi limitten oynayamadim maçlarım geldi
Ara ara denicez bakalimAynen biliyorum ama hissettim ben sen orda alamayacagjnı 40 yılın başı hislerimiz doğru çıktı oda bi boka yaramadı
Çantayı hazırla dedin 1 ay geçti de bi soram dedimSelam kanki ne yaptın yine şikeli maçları buldun mu bugun
Orayı da denicem siteye üye degilim henüzVirabet in roll varmış devam eden 5 adımlı biraz zorlasan kesin alırsın dostum
Birkaç denemeyle yaparsın sen benceOrayı da denicem siteye üye degilim henüz
Takipteyim mülayim her zaman kazanmanı isteriz hee onur ne yapmışAra ara denicez bakalim
ora yapilmaz 7 adim son adimlarda odul miktari icin riske atilar para deymez yaniBirkaç denemeyle yaparsın sen bence
Ken gözler engel oluyor 😀Birkaç denemeyle yaparsın sen bence
Valla cok iyi o 50 k yi tekrar alcaraz a basmıştir tenisde 😀Takipteyim mülayim her zaman kazanmanı isteriz hee onur ne yapmış
Bu patladı dedim ya kredi kartından 50k yatırmış işte 1.5 ay önce
İtiraz ediyor hizmet almadım karşılığında diye
Banka bugün iade etmiş 50k yı
Yok şimdi öyle işlem olunca banka online alışverişe kapatmış kartı bu da tanıdık bi tekelden çektirmiş 5k nakit almış yine oynadı bugün patladı hepsi peyderpey duman eder onu daValla cok iyi o 50 k yi tekrar alcaraz a basmıştir tenisde 😀
Bu foruma geldiğim ilk hafta roll açtım 4 5 saatte 17 de 17 yaptım sonra vaeya bir nazar değdirdiler sormaKen gözler engel oluyor 😀
Kupon kazanınca site ekstra ödül vermesi lazım sanaSadece buraya yatırıyorum hepsi bomba kuponlar biz daha zor kazanırız ama kazandırsak sağlam alıcaz kankiEkli dosyayı görüntüle 866321
Burada niye takılmıyorYok şimdi öyle işlem olunca banka online alışverişe kapatmış kartı bu da tanıdık bi tekelden çektirmiş 5k nakit almış yine oynadı bugün patladı hepsi peyderpey duman eder onu da