- 14,650
- 13,030
- 113
Hayır hazır atmışken diye dedim 😂😂 paslaşırız birazdanAtıyım kanka tamam 😅
Hayır hazır atmışken diye dedim 😂😂 paslaşırız birazdanAtıyım kanka tamam 😅
Ooo enişte kazandık mı 💣Ooo kapalıydı demek konuş konuş çıkar ağzında ki baklayı
@Kemal34 abi heyranHayır hazır atmışken diye dedim 😂😂 paslaşırız birazdan
Mülayim babanın oğlu Kemal 1k yı 6k yaptıOoo enişte kazandık mı 💣
Az yapmış enişte o dağıtıma anca yeter 20 den aşağısı kesmiyor beni 😅Mülayim babanın oğlu Kemal 1k yı 6k yaptı
Abi bişey demedin banaGönderimler tamamlandı Ahmet size ben Ahmete gönderdim görev tamam.
Şöför bahçivana bahçivan aşçıyaxxx 🤣🤣Gönderimler tamamlandı Ahmet size ben Ahmete gönderdim görev tamam.
Mülayim selam dostum ne var ne yokAz yapmış enişte o dağıtıma anca yeter 20 den aşağısı kesmiyor beni 😅
At baş belası tamam sana da bi sigara parası atalım.Abi bişey demedin bana
Yav 3 kuruş aldın gene 7 kişiye para attın vallahi ne diyim sana bilmiyorum kazancın daim olsunGönderimler tamamlandı Ahmet size ben Ahmete gönderdim görev tamam.
Mülayim sen 500 atar 6-7 çekerdin 2 ay önceye kadar ne oldu sana böyleAz yapmış enişte o dağıtıma anca yeter 20 den aşağısı kesmiyor beni 😅
İyidir dostum Alperenin maçı var onu izleyeyim diye ayaktayız işte seni sormalıMülayim selam dostum ne var ne yok
Attım abiAt baş belası tamam sana da bi sigara parası atalım.
İyi dostum iyi seyirler görünce bir selam vereyim dedim görüşürüz Allaha emanetsinİyidir dostum Alperenin maçı var onu izleyeyim diye ayaktayız işte seni sormalı
O değişir bi gün 500 atarım bir gün 5 bin günümüz günü tutmuyor 🙂Mülayim sen 500 atar 6-7 çekerdin 2 ay önceye kadar ne oldu sana böyle
Eyvallah sağolasın Görüşmek üzere ✋İyi dostum iyi seyirler görünce bir selam vereyim dedim görüşürüz Allaha emanetsin
Mülayim o değil de senin gibi adam onlybette ödül alamadı ya ona yanarımO değişir bi gün 500 atarım bir gün 5 bin günümüz günü tutmuyor 🙂