- 8,229
- 8,066
- 113
Yav bi git biz cok kazanıyoruz sanki 😀Malatyalilar kazanmaya alışkın değil dost.
Yav bi git biz cok kazanıyoruz sanki 😀Malatyalilar kazanmaya alışkın değil dost.
reis 11 olsun la 10 saniyeyle kaçırdım o mesajdan 10 saniye sonra yazabildimListe bu birazdan paralar gönderilecek
10*500 TL isteyen rolling açsın isteyen yesin
Düzeltme yapıldı dm denMarley bizi girmemiş canı sagolsun onun
Şu mesajlarimiza para olunca baksanız sizede yardımcı olurduk reisOraya 2k beni de ekle seri tavukcu
Kırmızı et varsa yeriz yoksa tavuk eti kesmez bizi dostOraya 2k beni de ekle seri tavukcu
Kesene bereket dostListe bu birazdan paralar gönderilecek
Kesen dolu olsun kardeşimListe bu birazdan paralar gönderilecek
Uçağın Allah belasını versin matbet 300'e çıkardık 1.000 lira çekimli diye 561 yaptım ufak ufak girdim hep hep yükseğe çıktı Sonra sıfırladım Böyle bir şey olamaz yaOynayamadim ki param yok
Yavsak tavukcu kacgun sonra yazdin bana bi bak istersenŞu mesajlarimiza para olunca baksanız sizede yardımcı olurduk reis
Tavuğu kadin kuaforleri yesin dostKırmızı et varsa yeriz yoksa tavuk eti kesmez bizi dost
Senin canin sagolsun dostumDüzeltme yapıldı dm den
İlk yazacağım adamlardansın işte kafa dalgın yanlışlık oluyor sağol kardo anlayışın yeterSenin canin sagolsun dostumdostluğumuz bitmesin
![]()
Helal Bobİlk yazacağım adamlardansın işte kafa dalgın yanlışlık oluyor sağol kardo anlayışın yeter
Dost iban at yarısını sen dağıtİlk yazacağım adamlardansın işte kafa dalgın yanlışlık oluyor sağol kardo anlayışın yeter
Cansın dostumİlk yazacağım adamlardansın işte kafa dalgın yanlışlık oluyor sağol kardo anlayışın yeter
Dost kripto kullanan varsa onun hesabina cek sana iban ile yollasinUçağın Allah belasını versin matbet 300'e çıkardık 1.000 lira çekimli diye 561 yaptım ufak ufak girdim hep hep yükseğe çıktı Sonra sıfırladım Böyle bir şey olamaz ya
Ben neden yokum lo aralara karalara beni de eklesene 🤣🤣🤣Liste bu birazdan paralar gönderilecek
Kaybettim ya 1000 liraya çıkarmaya çalışıyorum devamlıDost kripto kullanan varsa onun hesabina cek sana iban ile yollasin