- 19,266
- 14,146
- 113
Yağmur suyu ile çay bile yaptım o derece yağmur var dost.Sakallı bu ara yağmur yağıyor
Arif efendiyi yok etmişsin pp den
Yağmur suyu ile çay bile yaptım o derece yağmur var dost.Sakallı bu ara yağmur yağıyor
Arif efendiyi yok etmişsin pp den
Dost vallaha bende almadım yokum beni tanırsın ben sandım gerilecek gibi ondan yazdım seninle sohbetimden dolayı kusura bakma geyik olsun diye yazıyorum dağıtım bitti zaten neden yaranaykm adamaHuso konuyu geredek tek cumlemi gostermezsen brn gerilicem. Tavukcuyla aramizda sorun olmaz merak etme. Parasi olana da sirin gozukmeye calismayin koca adamlarsiniz yahu
Yakaladım seni Arif Ziya efendi sıra sende hazırlan 3gun içinde alıyoruz seni öbür tarafaKavga yok mu dost 10 dakikadır onun için bekliyorum konuda, çayı bile demledim
Kesene bereket tüpçüDost bunlar marleyde geridi sende
Dost sağolasın güle güle kullanKesene bereket tüpçü
Komik olan nedir salihHuso konuyu gerecek tek cumlemi gostermezsen brn gerilicem. Tavukcuyla aramizda sorun olmaz merak etme. Parasi olana da sirin gozukmeye calismayin koca adamlarsiniz yahu
O yasiyor muKomik olan nedir salih
Sakin ol reisim niye gerildin gece gece 🙌🙏Huso konuyu gerecek tek cumlemi gostermezsen brn gerilicem. Tavukcuyla aramizda sorun olmaz merak etme. Parasi olana da sirin gozukmeye calismayin koca adamlarsiniz yahu
Eyvallah dost bu unutulmaz kesene bereket tekrardamParalar gönderildi. Sizlere de düşer birazdan rolling açma zorunluluğu yok isteyen yesin parayı
Öbür taraftan bile kovdular, yeni geldim bu tarafaYakaladım seni Arif Ziya efendi sıra sende hazırlan 3gun içinde alıyoruz seni öbür tarafa
Sana mı kral
Alkol ölür, ona birsey olmaz merak etme dostO yasiyor mu
Sağol dost güle güle kullanEyvallah dost bu unutulmaz kesene bereket tekrardam
Evet dostSana mı kral