- 17,633
- 6,274
- 113
Yazdinda cevap mi vermedik dost vermediysek ya dalginlimiza ya boşluğumuza denk gelmiştir hoş görŞu mesajlarimiza para olunca baksanız sizede yardımcı olurduk reis
Yazdinda cevap mi vermedik dost vermediysek ya dalginlimiza ya boşluğumuza denk gelmiştir hoş görŞu mesajlarimiza para olunca baksanız sizede yardımcı olurduk reis
İyi akşamlar kardomDüzeltme yapıldı dm den
Kafadan kirik yav bu tavukcu. Ben yazmisim 3gun sonra cevap vermiş ben yapmisim givi davraniyor adhshshshYazdinda cevap mi vermedik dost vermediysek ya dalginlimiza ya boşluğumuza denk gelmiştir hoş gör![]()
Kim yemiş dost dağıtım parasiniOlayı bitmis onun yazık dağıtım parasını yiyen gafillere
Tamam dost ben dahil 4 kişinin adını yazin bana karışmasınDost iban at yarısını sen dağıt
@HaYaTıNsEsİ reis sende iban at yarısını da sen dagit
Ders olsun dost bende boyle boyle bi dahakine dedigimi yap dostKaybettim ya 1000 liraya çıkarmaya çalışıyorum devamlı
Yanlış etiket görmüşüm ben pardonKim yemiş dost dağıtım parasini
Dost adam güzel dağıtım yaptı vardır hepiniziz böyle kirilganliklari boşver konuyu germeKafadan kirik yav bu tavukcu. Ben yazmisim 3gun sonra cevap vermiş ben yapmisim givi davraniyor adhshshsh
Sağol bebeğim ⛏😍😍Geceniz güzel olsun kardolarım
@tahir1603 senin de 😘
İyi geceler kardeşimGeceniz güzel olsun kardolarım
@tahir1603 senin de 😘
Dost bunlar marleyde geridi sendeTamam dost ben dahil 4 kişinin adını yazin bana karışmasın
Kavga yok mu dost 10 dakikadır onun için bekliyorum konuda, çayı bile demledimGeceniz güzel olsun kardolarım
@tahir1603 senin de 😘
Gecem güzelleşti eyvallah aga :*Geceniz güzel olsun kardolarım
@tahir1603 senin de 😘
Huso konuyu gerecek tek cumlemi gostermezsen brn gerilicem. Tavukcuyla aramizda sorun olmaz merak etme. Parasi olana da sirin gozukmeye calismayin koca adamlarsiniz yahuDost adam güzel dağıtım yaptı vardır hepiniziz böyle kirilganliklari boşver konuyu germe
@Marley Kalanları dmden atarmsnDost bunlar marleyde geridi sende
Sakallı bu ara yağmur yağıyorKavga yok mu dost 10 dakikadır onun için bekliyorum konuda, çayı bile demledim
Kesene bereket dostumDost bunlar marleyde geridi sende