- 896
- 293
- 63
Gidin işinize gücünüze sahip çıkın olm yapmayın böyle şeyler o aldığın parada gider zaten
Sen ne olacağını sanıyordun kardeşimArkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
Çok detay var sofi okuyup anlamamı bekleme ki zaten yargı yapacak durumda da değiliz ben nacizhane düşüncelerimi az da olsa bildiklerimi yazdım inşallah istediğin gibi süreç tamamlanır hayırlısı olsun hakkındaReis, aynen ilettiğin gibi ben iş yerinde, asla saygısızlık yapmadım işimi dos doğru yaptım bir kere şikayet gelmedi sadece yanımdaki adam beni biraz zorladığı için arada işe, gitmiyordum onun için olmuş olabilir üretim müdürü de, bana saygısı vardı ses etmiyordu sadece uyarıyordu dikkatli ol diye ayrıca insan kaynakları yok şirkette muhasebeye bakan biri var satın alma falan onları dışında ben işkur'a ve SGK ya bildirecem deyince büyük ihtimalle uğraşmak istemediler direk çıkırttılar hiç onlara yanlış yapmadığım için ise ihbar süresini falan alsın dediler galiba
Zarfa düşenler olmuş valla helal hocam sen bu işi biliyosunBakalim kimler denemis dedik deneyenler varmis cidden baksana 🤣
Işten çıkışım mesajı gelmeseydi yarın gidip özür dileyecektim ve bir hak vermelerini isteyecektim üretim müdürü bana olan saygısından ve benim iyi niyetimden dolayı beni kırmayacağını bilirdim yaptığım doğru işleden dolayı belki kabul ederlerdi son kez ama artık işten çıkarıldık başka iş bulacağız yapacak bir şey yokGidin işinize gücünüze sahip çıkın olm yapmayın böyle şeyler o aldığın parada gider zaten
Tüm haklarını tazminat ihbar vs aldıktan sonra işe geri dönüş davası için git bu işi bilen bi avukatla mutlaka görüş, fesih böyle yapıldıysa davayı kazanırsın ya seni geri işe almak zorunda yada 4net 4brüt maaş ödeme yapmak zorunda, ama çalıştığın gün sayısı tutuyor mu işte bi bak sofi avukata mutlaka git öğrenIşten çıkışım mesajı gelmeseydi yarın gidip özür dileyecektim ve bir hak vermelerini isteyecektim üretim müdürü bana olan sayfasından ve benim iyi niyetimden dolayı beni kırmayacağını bilirdim yaptığım doğru işleden dolayı belki kabul ederlerdi son kez ama artık işten çıkarıldık başka iş bulacağız yapacak bir şey yok
Şu an niye bu kadar ilgiliyim konuya onu anlamadimMobilya denince istikbalden gelen baza yatak gardolap kurulumu yapan elemanlar mı geldi aklına kuzenengeline göre yapılan işe göre mutlaka uygun bir bölüm departman vs vardır. Bu konu biraz dhaa ilerlerse baya teknik bilgi sahibi olucaz hepimiz danışmanlık ofisi açılır mı finalde ortak?
![]()
Biliceksin olmaz oyleBilemem reis
Senin fabrikanmi var şimdi doğrumu anladimMobilya, fabrikası hocam
Ulan fabrikator adamsın ne diye bonus kovaliyosun buralarda yakisiyomu sana adnan Şenses gibi adamsinMobilya, fabrikası hocam
Halkın yaşadığı sıkıntıları anlamak için calisiyo dostUlan fabrikator adamsın ne diye bonus kovaliyosun buralarda yakisiyomu sana adnan Şenses gibi adamsin
Nasıl o is laa 8 gun işe gitmemek direk cikis tazminatsızArkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
Sitenin birinden cekim versen 2 saat gec gelse ortalığı ayağa kaldırırsın sende adamın işine her ay 10 gun geciktirmissin para alamazsın demedim sana zaten işveren haklı diyorumİhbar süremi verecekler iş yeri SGK ya haklı bir sebep sunmadan direk çıkartmış beni sözleşmede yazan yazmayan tüm hakları alırsınız diyor sonuçta 12 ay olmuştu 1 yıl dolmadı ama iş verene dedim ki SGK ya işkur'a şikayet edecem onlarda hiç ugraşmamak için direk çıkartmışlar
Henüz alamadım değil belli değil verecekler galiba adamlar valla öyle iyi niyetli ki benim çıkışımı 21'inde göstermişler yani gitmediğim günleri dikkate almamışlarİnterneten bi arabulucu bul tazminat ihbarı alamadım o hallediyor ücretsiz Burda çok boş beleş adam var onlara güvenme
Biz bedava konuşmayız dostHenüz alamadım değil belli değil verecekler galiba adamlar valla öyle iyi niyetli ki benim çıkışımı 21'inde göstermişler yani gitmediğim günleri dikkate almamışlar