- 26,699
- 17,095
- 113
Tanzimat fermanını yakmışsın
Kanka şu konuya göre sen haksizsin çünkü sigortan varsa belin vs agriyor ise git sağlık ocağına rapor al hiç yoktan seni çıkaramazlar tazminatsizBen yapabileceğim kadar hatta yapabileceğimden fazla çalıştığım da oldu hiç şikayet etmedim Çünkü işimi seviyordum sevdiğim işi yapıyordum yani Ama bunlar Yeri geldi Bütün ağır yükleri bana yaptırdılar sonra ne oldu işte zorlanınca da gidemedim işe sonrasından da bu olay oldu Herkes sizin gibi olamıyor maalesef
Rahatsızlığından dolayı gitmediğin günler için raporun varmı devlet yada özel hastanedenArkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
Kanka rapor olsa çıkaramazRahatsızlığından dolayı gitmediğin günler için raporun varmı devlet yada özel hastaneden
Çıkaran var bro biliyorlar mahkemenin uzun süreceğini rapor biter bitmez çıkarıyorlar ama işçi haksız da olsa ihbar vermeden çıkış verdiği için tazminat açma hakkı var ama işyerinde başka pürüz yoksa alacağı tazminat yapacağı masrafa değmezKanka rapor olsa çıkaramaz
İşin ilginç tarafı bir iş yerinden imza atmadan çıkınca veya gitmeyince iş veren istese mahkemeye verebiliyor zararını karşılatmak için arkadaşımı yanıma almıştım 4 gün işe gelmedi mahkemeye veriyorlardı ben engel oldum apo dayı bide tazminat peşine düşmüş işe bak 🤣5 iş günü gitmezsen seni yaka paça atar adam öyle bir yazmış ki babasının işletmesi gibi burda kupon paylaştı sürekli onları yedi bitirdi sigara alacak para kalmayınca karalama dua et para istemesinler senden
Normalde işçinin hak idda etmesi için aynı işyerinde 1 yıllık sigortalı çalışan olması gerekiyor bunu bana avukat söylemiştiBızım burda da biri vardı 2 haftada bır rapor alıyor en son gecen hafta aldı 3 gün cumartesi pazar da kapalıyız pazartesi geldi işten çıkardım git tedavini ol da gel dedım sana sınırsız izin sadece 2 haftalık ihbar tazminatı çıkardı muhasebeci 6 aylık çalısan diye
Yok 6 aya kadar 14 günlük ihbar tazminatı var üstü olursa 1 aylık maaş oluyorNormalde işçinin hak idda etmesi için aynı işyerinde 1 yıllık sigortalı çalışan olması gerekiyor bunu bana avukat söylemişti
Dostum çalıştığın yerin sahibi senden fazla gitmiştir iş yerine ayda 8 gün felan ne 😀😀 bide tazminat istiyorsun 🤣Arkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
Ümit karan 0.5 gol ustArkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
bir akıl verin
Sen izin almadan niye gitmemezlik yaptın iş yeri haklı bu durumdaSN. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002
Arkadaşlar böyle mesaj geldi ne oldu şimdi devamsızlıktan mı çıkarmış oluyor
Bu iş yeri isim değiştirdi eski yerinden yeni yerine geçtiği için tüm haklarınız korunarak geçiliyor demişlerdi o nedenle tarih böyle bilginize
İşveren haklı fesih yapmış geçmiş olsun bir bok alamazsınSN. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002
Arkadaşlar böyle mesaj geldi ne oldu şimdi devamsızlıktan mı çıkarmış oluyor
Bu iş yeri isim değiştirdi eski yerinden yeni yerine geçtiği için tüm haklarınız korunarak geçiliyor demişlerdi o nedenle tarih böyle bilginize
Bana çekmiş bro 😂Kusura bakmada sende gece boyu slot cevirip sabahda işe gitmeme tipi var
Profil resimdeki kadına talibim 🤣Bana çekmiş bro 😂
Bu kumar bize neler yaptı neler 😔Kusura bakmada sende gece boyu slot cevirip sabahda işe gitmeme tipi var