Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşten Çıkarılma Hk.

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
894
1,314
93
Arkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,114
13,982
113
üç gün gitmemen yetiyor habersiz işe gelmeme olarak
5 iş günü gitmezsen seni yaka paça atar adam öyle bir yazmış ki babasının işletmesi gibi burda kupon paylaştı sürekli onları yedi bitirdi sigara alacak para kalmayınca karalama dua et para istemesinler senden

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,135
3,504
113
Bendede var böyle hemen kovuyorum 2.haftaya birakmiom yeni moda bu 2 gün gelmemek 3.gun gelmek biliyorlar arka arkaya gitmezsem yasal olarak çıkartılırim diye 2 gün olunca zorluyor pasif calisan personeller bizi malesef

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
894
1,314
93
Bendede var böyle hemen kovuyorum 2.haftaya birakmiom yeni moda bu 2 gün gelmemek 3.gun gelmek biliyorlar arka arkaya gitmezsem yasal olarak çıkartılırim diye 2 gün olunca zorluyor pasif calisan personeller bizi malesef
Engelli adamı zorlarsan da oluyor mu bu dediğin yani yapacağı işten fazla yaptırmak para vermemek senin çalıştırma zorunluluğun varsa engelli ne yaparsın

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,135
3,504
113
Engelli adamı zorlarsan da oluyor mu bu dediğin yani yapacağı işten fazla yaptırmak para vermemek senin çalıştırma zorunluluğun varsa engelli ne yaparsın
Engelli olduğunu bilmiyordum engellilere yapabileceği iş sunuyoruz saten biz

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
894
1,314
93
Engelli olduğunu bilmiyordum engellilere yapabileceği iş sunuyoruz saten biz
Ben yapabileceğim kadar hatta yapabileceğimden fazla çalıştığım da oldu hiç şikayet etmedim Çünkü işimi seviyordum sevdiğim işi yapıyordum yani Ama bunlar Yeri geldi Bütün ağır yükleri bana yaptırdılar sonra ne oldu işte zorlanınca da gidemedim işe sonrasından da bu olay oldu Herkes sizin gibi olamıyor maalesef

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,375
11,626
113
Kendi imkanlarınla işe gideceksin, durumu öğreneceksin.
Senden habersiz çıkış yaparlarsa raporları çıkart avukat eşliğinde davayı yasla bak neler oluyor

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
173
43
Öncelikle geçmiş olsun.
Hersey bi kenara sabah servise almamak çok onur kırıcı aw , arkadaşın durumu, suçu vs. ne olursa olsun en azından haber verilebilirdi diye düşünüyorum . AİHM belgelesen bunu tazminat alırsın sen herşeyi bırakıp bu işe yoğunlaş sofi.

omerozduraan

ne hale geldi hane
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
196
91
28
Arkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
kimse azarlamasın diye bi de verilen zorlu işlerden yazmış

alpaslandmrbs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
35
28
Alo 170i ara öncelikle. Durumu belirt rapor alır onlar ve seni yönlendirirler.